USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Депутати міськради не знають керівника «Луцьктепла» в обличчя

28 Травня 2014 13:02
Керівника ДКП «Луцьктепло» Олександра Киричука жодного разу не навідався до Луцької міської ради, зокрема на засідання сесії.

На такий «ігнор» з боку очільника державного комунального підприємства скаржиться депутат Луцької міської ради Сергій Сівак. Про це стало відомо під час засідання 60-ї сесії Луцької міської ради сьогодні, 28 травня.

«Через рік закінчиться ваша каденція, і ми на цьому наголошували . Однак, на жаль, я не можу впізнати керівника ДКП «Луцьктепло» в обличчя. Та й як ми можемо його знати, якщо директор підприємства жодного разу не був присутній на сесії», - звернуся депутат до міського голови з натяком на його швидке «прощання з насидженим кріслом».

На це міський Микола Романюк зреагував з гумором, пообіцявши неодмінно особисто познайомити обранця громади з керівником ДКП «Луцьктепло».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Лучанка Показати IP 28 Травня 2014 14:50
За те лучани знають в обличчя депутатів-казнокрадів від БЮТ. А мера Романюка влаштовують такі поплічники.
Волинь Показати IP 28 Травня 2014 15:24
А що Саша Киричук вирішує в Луцьктепло. Все на підприємстві рішає банда еремеева. Романюк в долі з бандою.
луцьктепло Показати IP 28 Травня 2014 17:03
Ось взавтра і побачимо на зборах , чи в долі Романюк чи таки порозганяє злодюг киричука, казачек, стасюк, павловського, нимеровського та інших.
Лучанин Показати IP 28 Травня 2014 17:08
Романюк - це особа №1 що зацікавлена в зливі "Луцьктепла"... в плавний перехід його в приватні руки... так і буде ... і ніякий ПС тут не допоможе, бо ниточки тягнуться в столицю... P.S. Хоча ніхто восени і не думав, що вже весною будемо жити без Яника... ТАк що "Правий сєктор" - дєрзайте...
НЕЛУЧАНИН Показати IP 28 Травня 2014 21:26
так злодії не люблять світити свій фейс

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus