USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Будівлю «Луцьктепла» відключили від електроенергії, рахунки – не розблоковують

20 Грудня 2017 09:24
Адмінбудівлю комунального теплопостачального підприємства «Луцьктепло» 18 грудня відімкнули від електроенергії за борги перед «Волиньобленерго».

Про це повідомляє ВРД НСТУ.

Директор Луцьктепла Валентина Малютіна пояснила: розрахуватися з боргами підприємство не може, тому що державні виконавці заблокувала рахунки.

Нагадаємо, рахунки ДКП «Луцьктепло» заблоковані через аферу групи «Континіум», оскільки «фірма-прокладка» «Тепелен» цієї ж групи намагається незаконно стягнути 28 мільйонів гривень із підприємства.

Незважаючи на те, що блокування рахунків Луцьктепла» суд визнав незаконним, виконавча служба не поспішає виконувати постанову суду, а шле керівнику підприємства смайлики.

З моменту винесення ухвали суду про зняття арештів з рахунків ДКП «Луцьктепло» минуло вже 23 дні.

Ситуація, що склалася зі стягненням з підприємства 28 мільйонів гривень боргу на користь «фірми-прокладки» «Континіуму», може призвести до зриву опалювального сезону в Луцьку. Аби цього не сталося, Луцька міська рада мушена виділяти гроші з бюджету на допомогу «Луцьктеплу».

Перший заступник директора товариства «Тепелен» Богдан Денисюк заявив, що його мета - не зірвати опалювальний сезон, а стягнути борги. Про те, що «Тепелен» має намір стягнути з «Луцьктепла» одразу всю суму, фірма заявила виконавчій службі ще до початку опалювального сезону.

«Вини «Тепелену» в цьому (зриві опалювального сезону, - ред.) немає, тому що заборгованість виникла не з ініціативи «Тепелену», а з вини «Луцьктепла», яке вчасно не погасило заборгованість ще в 2012 році. Ми не маємо наміру зробити щось зле для міста чи для «Луцьктепла», - заявив він.



Тим часом «Луцьктепло» напередодні свят залишається з арештованими рахунками, загрозою зриву опалювального сезону та повним ігноруванням головного виконавця Шевченка М.Р.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Носатий дядько Показати IP 20 Грудня 2017 10:16
Коли, нарешті, в Луцьку буде обраний міський голова?
Ігор Показати IP 20 Грудня 2017 10:53
"Нагадаємо, рахунки ДКП «Луцьктепло» заблоковані через аферу групи «Континіум», оскільки «фірма-прокладка» «Тепелен» цієї ж групи намагається незаконно стягнути 28 мільйонів гривень із підприємства."- Яким чином незаконно? НАДАЛИ ПОСЛУГИ а Луцьк ТЕПЛО їх не ОПЛАТИЛО.(не Розрахувались з постачальником ) А МЕШКАНЦІ кошти сплатили на РАХУНКИ ЛУЦЬК ТЕПЛА!!! Питання до Луцьк Тепла- ДЕ КОШТИ????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus