USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

У центрі Луцька хочуть вберегти від демонтажу гараж відомого артиста

17 Серпня 2017 15:17
Вберегти від демонтажу 19 гаражів у центрі міста, власниками яких є ветерани війни та відомий артист Валерій Маренич, просять у депутатів міськради.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження 17 серпня.

Члени комісії розглянули проект рішення про скасування рішення виконкому про демонтаж тимчасових споруд у дворі між будинками № 62 та 64 на проспекті Волі.

Як повідомив депутат Борис Смаль, рішення про демонтаж тимчасових споруд виконком ухвалив 1 червня. У відповідь місцеві мешканці надали документи, серед яких рішення виконкому Луцької міськради від 1970 року про дозвіл на розміщення споруд. Наразі на ділянці розташовані 19 гаражів, власники яких готової також надати дозволи від 1983 року.

Споруди дозволяли розміщувати інвалідам війни, учасникам війни тощо, досі у будинках поряд проживають власники гаражів та ті, хто отримав це майно у спадок.

Окрім того, надали копії документів погодження меж землекористування, документ про реєстрацію гаражного кооперативу «Автомобіліст плюс». Зі слів депутата, територію прибирають, заперечень сусідів щодо розміщення тимчасових споруд немає, а одним із власників гаражів є відомий артист Валерій Маренич. Отже, питання просять додатково вивчити, не демонтуючи споруди. Борис Смаль зауважив, що поряд розташований інший гаражний кооператив.

Наразі департамент муніципальної варти не демонтував конструкції, тож власники мають можливість довести свої права на тимчасові споруди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Лучанка Показати IP 17 Серпня 2017 15:34
Не спекулюйте ім'ям Маренича. Він взагалі-то їздить на велосипеді.
як Показати IP 17 Серпня 2017 15:45
Як скрізь, то скрізь треба наводити порядок, не зважаючи на ранги та заслуги. Маренич там свою гітару зберігає???
Сусідка Показати IP 17 Серпня 2017 18:25
Гаражі шкода, але чи хтось бачив, що робиться за ними? Що там відбувається, хто там тимчасово проживає і т.д. Більшість гаражів використовується не за призначенням, а для зберігання всякого мотлоху!!!
Людмила Показати IP 17 Серпня 2017 19:14
Я не розумію, про які порядки ви торочите, якщо в людей є дозволи на розміщення? А коли господар біля свого будинку наскладає якогось мотлоху-ви його хату знесете? Навіщо тоді документи? Сміття, безперечно, треба прибирати. Але ж не зносити споруди, бо біля них, бачте, сміття лежить.
Ігор Показати IP 18 Серпня 2017 00:15
там має бути багатоетажка, якийсь забудовник вже лапу поклав, і добре башлянув за це

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus