USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Депутати розглядатимуть імпічмент Президенту?

21 Лютого 2014 20:31
У Верховній Раді зареєстрували Закон про імпічмент Президента України.

Про це стало відомо під час прямого ефіру випуску ТСН сьогодні, 21 лютого.

«Щойно у Верховній Раді зареєстрували Закон про імпічмент. Автор – Микола Рудьковський», - повідомила ведуча.

Закон «Про імпічмент Президдента України» зареєстрували за № 4171.

На сайті верховної Ради текст документу поки відсутній, - пише РБК Україна.

Микола Рудьковський нещодавно вийшов із фракції Партії регіонів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
иван Показати IP 21 Лютого 2014 20:36
на**** ти виходил из етой тюраги-? біл би там завхозом еще лет 15 и никтоб о тебе неслішал: нет пошел с конторой звезді хвататать- и биграфию мастерить ну кто кого смастерил?
***** Показати IP 21 Лютого 2014 20:52
і все ж таки злили свої))).... злякались народного гніву....зараз усі будуть в БЮТ, УДАР, Свободу пхатись....а ми за тих самих будемо голосувати..... тільки людей шкода, які загинули....а все заради того, щоб наступив знову 2004 рік.... Скільки вже ми будемо ту саму колоду карт розкладати.... як цю колоду знищити?????????????
12345 Показати IP 21 Лютого 2014 22:20
Мы ж тебя на помойке нашли,вычистили, вымали, а ты нам импичмент?
ок Показати IP 21 Лютого 2014 22:27
А ви уявляєте що на перевиборах переможе Янукович він незважаючи на все має високий рейтинг.І за нього багато хто буде голосувати.Що знову дебіли підуть на Майдан?
103 Показати IP 22 Лютого 2014 01:38
Не на часі! Нові вибори на місяць раніше чи на місяць пізніше нічого не дадуть, а країна тим часом поглиблюється у війну, зупиняється економіка, страждають і гинуть люди. І це все не через Президента, а через депутатів. Імпічмент треба приймати перед самими виборами вже на основі нової виправленої конституції. Це якщо з розумом підходити до діла. Та й Янукович має всі шанси посісти знову цю посаду, як його не підставляють. Перше що треба це гнати цих всіх депутатів, які так яро представляли інтереси народу, змінити конституцію, тільки не для галочки, як це відбувається зараз, а досконало. Тоді вже й імпічмент не буде потрібний і можна буде спокійно дочекатися нових виборів, якщо на них, звичайно, гроші знайдуться.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus