USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Депутати Горохівської райради хочуть заборони роботи ринків у неділю

19 Серпня 2009 11:31

Горохівська районна рада під час своєї сесії підтримала декілька звернень. Про це повідомляє 19 серпня репортер «Волинських Новин».
Депутати Горохівщини без дискусій підтримали звернення керівників християнських Церков Волині щодо святкування неділі. За словами голови Горохівської районної ради Ярослава Довгополова, у районі є певні напрацювання щодо обмеження роботи ринків у неділю. Це стосується міста Горохова. Однак, як вважає пан Довгополов, останнє слово у цьому питанні – за місцевими радами, де розташовані ринки.
Горохівська райрада підтримала і звернення своїх колег – депутатів Ковельської районної ради до Верховної Ради України щодо внесення змін до чинного законодавства по боротьбі з пияцтвом та самогоноварінням. У цьому зверненні пропонується посилити відповідальність за виготовлення, зберігання та збут самогону та інших міцних напоїв домашнього виготовлення.
Щоправда, один з депутатів поцікавився, що ховається під формулюванням «інші міцні напої». Обранець заспокоївся тоді, коли йому сказали, що посилення відповідальності стосується виготовлення вдома алкогольної продукції саме з метою збуту, а не для власного споживання.
Сесія підтримала і звернення депутатів Маневицької районної ради до Кабінету Міністрів України та Національної комісії регулювання електроенергетики України щодо підключення нових споживачів до мереж електропостачання. Пан Довгополов стверджує, що для нового будівництва зараз потрібна ціла низка різноманітних документів, які обходяться у кругленьку суму. Так, за підключення до електромережі споживач платить кілька тисяч гривень.
Довідково:
Звернення керівників християнських церков Волині та звернення щодо внесення змін до чинного законодавства по боротьбі з пияцтвом та самогоноварінням були підтримані Волинською обласною радою під час сесії 24 липня 2009 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
дідо Показати IP 19 Серпня 2009 11:50
совок невмирущий.....тепер людина ,яка працює цілий тиждень не зможе купити для себе необхідне...так само фермер,який в неділю продає свій товар....ринок визначає коли і як торгувати, а не популісти,які не знають,шо в нас держава відділена від церкви...
Анонімз Показати IP 19 Серпня 2009 16:30
шо тут скажеш... придурки! А цих попів давно пора обкласти податками, як всіх підприємців!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus