USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Депутати Ковельрайради не захотіли піднімати проблему одного з військових містечок

4 Лютого 2009 12:33
Позачергова сесія Ковельської районної ради 3 лютого не підтримала депутатський запит щодо військового містечка у селі Поворськ, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Депутат Степан Чабан (фракція Української Народної партії) зазначив, що раніше звертався до органів прокуратури, щоб ті розслідували факти розкрадання військового містечка поблизу села Поворськ Ковельського району . Проте депутат стверджує, що отримав лише «відписку» по цьому питанню. Тому пан Чабан під час сесії просив своїх колег підтримати його запит, аби все-таки розслідування «розбазарення», що відбулося.
 
Голосування по цьому депутатському запиті відбувалося кілька разів, оскільки незрозумілою була кількість тих, хто проголосував. Деякі депутати обурилися й зазначили, що у випадку, якщо таке буде продовжуватися, то вони просто покинуть сесійну залу. Після цього депутатський запит Степана Чабана поставили на поіменне голосування. «За» – 43 голоси, утрималися – 11. Таким чином це питання депутати не підтримали.
 
Крім того, на сесії не підтримано звернення до центральних органів державної влади щодо підтримки особистих селянських господарств. На думку депутатів Ковельської районної ради, проект звернення був «сирим».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus