USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Депутати Волиньради нарікають на дозвільну систему в будівництві

4 Березня 2009 10:56
Під час засідання постійної комісії Волинської обласної ради з питань архітектури, будівництва, житлово-комунального господарства її члени обурено дискутували про свавілля у дозвільній системі щодо будівництва. Також комісія не підтримала звернення Чернівецької облради, де пропонувалось збільшити повноваження органів архітектурно-будівельного контролю, – повідомляє 4 березня репортер «Волинських Новин».
За словами присутніх, зараз ускладнилася процедура отримання різноманітних дозволів, зокрема щодо індивідуальних забудовників. «Добудову треба буде здавати, як атомну станцію», – образно висловився заступник начальника головного управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Волинської ОДА Яким Сеник.
Голова профільної комісії Віктор Чорнуха зазначив, що «найбільш страшна дозвільна система – це в будівництві». Заступник голови Волинської облради Борис Загрева запропонував заслухати представників цієї системи під час наступного засідання депутатської комісії, на що її члени погодилися.
Після досить жвавого та емоційного обговорення питання депутати вирішили не підтримати звернення Чернівецької облради, де пропонувалося збільшити можливості органів державного архітектурно-будівельного контролю щодо проведення позапланових перевірок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 4 Березня 2009 16:36
щоб свои квартирки швидше узаконити!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus