USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Депутати Волиньради просто на сесії дивилися кіно

13 Березня 2009 11:12
За ініціативою голови Волинської обласної ради Анатолія Грицюка депутати на початку сесії продивились відеофільм. Про це 13 березня інформує репортер «Волинських Новин».
 
Відео було присвячене насамперед майну Ради федерації профспілок Волинської області. У ролику показано занедбаний стан Будинку вчителя у Ковелі та спортивної бази «Авангард» у селі Дачне Ківерцівського району. У деяких будівлях бази у Дачному стіни та фундамент поїдені грибком.
 
Голова Волинської облради зазначив, що звернеться з листом до голови Ради ФПУ Волині Івана Карпомиза, щоб ця структура звернула увагу на стан ковельського Будинку вчителя та бази «Авангард».
 
«По-дружньому рекомендую навести порядок у майні», – звернувся до керівництва волинських профспілок пан Грицюк. І лише після цього, на думку Анатолія Грицюка слід на паритетних засадах вирішувати долю обласного санаторію матері і дитини «Пролісок», який теж був показаний у ролику.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 13 Березня 2009 12:02
краще б порно. Хоче це теж певною мірою порно.
Анонім Показати IP 13 Березня 2009 16:41
хорошо им, в цирк ходить не надо

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus