USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Депутати виправдовуються,чому не проголосували за проект у Теремно

4 Червня 2013 16:09
Проект землеустрою щодо Теремнівських ставків депутати не підтримали не через те, що один зі «свободівців» має щодо водойми комерційний інтерес, - кажуть у фракції «Свобода» луцької міської ради.

Про це кореспонденту «Волинських новин» повідомив голова фракції ВО «Свобода» у Луцькій міській раді Юрій Вега 4-ого червня.
Історія голосування за Теремнівські ставки
Фракція ВО «Свобода» у Луцькій міській раді під час 41-ї сесії 30-ого травня у повному складі не підтримала проект землеустрою Теремнівських ставків. У результаті пропозиція не набрала більшості голосів від загальної кількості депутатів присутніх на засіданні.
За словами Луцького міського голови Миколи Романюка, затвердження проекту землеустрою щодо організації та встановлення меж території об’єкта природно-заповідного фонду місцевого значення гідрологічна пам’ятка природи «Теремнівські ставки», давало можливість облаштувати пляж і відремонтувати аварійну дамбу.
Коментар «свободівців» щодо голосування
Голова фракції ВО «Свобода» у Луцькій міській раді Юрій Вега прокоментував голосування, зокрема, звинувачення щодо комерційної зацікавленості одного зі «свободівців»:

«Так, є в нас такий представник. В чому його інтерес, щоб не робилося щось на ставках? Навпаки, він зацікавлений, щоб робилося щось на ставках. Тому що, якщо гіпотетично їх приведуть до стану, придатного для купання, то він виграє від цього. Тут повинні попрацювати гідрологи, проектний інститут, вони повинні опрацювати цю проблему. А ви хочете вже і негайно. Тут не є якесь принципове несприйняття. Це є несприйняття поспішності кроку. Ми дали зрозуміти, що треба попрацювати ще і на наступну сесію винести нормальне, опрацьоване рішення, з якимись пропозиціями».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Теременець Показати IP 4 Червня 2013 16:36
Ну звичайно для ВО "Свобода", як до роботи то срачка. Тільки і вміють по мітингам шаритись. Пустомелі...
йой Показати IP 4 Червня 2013 18:05
та такий як Вега тільки позорить партію...
Молодь Показати IP 4 Червня 2013 19:30
Правильно зробили, а то хотіли за бюджетні кошти порядок навести а потім їх хтось приватизує!!! Інвесторів залучацте, таж сама людина про яку кажуть "зацікавлена" ще років пять тому давале проект з аквапарком, але все заблокувала корупція
гіпотеза Показати IP 4 Червня 2013 22:10
аналіз змісту запитів озвучених на цій сесії може дати відповідь на причини такого голосування - співставте!
Я Показати IP 4 Червня 2013 22:25
Чернецкому место приглянулось 100% информация.
андрiй76 Показати IP 5 Червня 2013 01:13
Потрібно створювати "видимість"наполегливої роботи,а то що би депутати робили зараз,погодившись вирішити це питання на попередній сесії?..Протираючи штани за щось же потрібно і зарплату отримувати,чи не так?..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus