USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

Дерево ледь не впало на жінку з дитиною: подробиці ДТП у Луцьку за участю заступника керівника судової охорони. Відео

31 Серпня 2021 17:38
Під деревом, у яке в’їхав кросовер Volkswagen Touareg на перехресті вулиць Ковельської та Миру в Луцьку, могли опинитися перехожі, зокрема матір із дитиною, які йшли тротуаром.

Нагадаємо, 31 серпня в Луцьку сталася дорожньо-транспортна пригода за участю Volkswagen Toureg, який з'їхав з проїжджої частини на тротуар і врізався в дерево.

У результаті зіткнення дерево впало, дивом не зачепивши пішоходів. Буквально за крок до місця пригоди на тротуарі зупинилися чоловік і жінка, яка несла на руках дитину.
Згодом Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо, що за кермом кросовера перебував заступник начальника територіального управління Служби судової охорони у Волинській області Сергій Шевчук.

Як повідомляють очевидці, на момент ДТП у водія Volkswagen Touareg були видимі ознаки алкогольного або наркотичного сп’яніння. В управлінні патрульної поліції у Волинській області цю інформацію спростували.

Поспілкувавшись із учасниками події, патрульні встановили, що Renault Сlio порушив правила проїзду перехресть, а саме при повороті ліворуч не пропустив автомобіль Volkswagen Touareg, який рухався в зустрічному напрямку прямо, чим змусив водія змінити напрямок руху. Однак керманич не впорався з керуванням та допустив наїзд на дерево, внаслідок чого автомобіль зазнав механічних пошкоджень з матеріальними збитками.

У результаті патрульні склали адмінматеріал за ч. 5 ст. 122 КУпАП на водія Renault Сlio та за ст. 124 КУпАП на водія Volkswagen Touareg.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
дідо Показати IP 31 Серпня 2021 18:03
Обганяв тролебус з права на вузькій вулиці, і явно не 50ть.
Активіст до дідо Показати IP 31 Серпня 2021 20:08
Він не обганяв тролейбус, а рухався своєю полосою. "Добрий" водій тролейбуса зупинився і в порушення ПДР надав зустрічному Рено можливість повернути через дві зустрічні полоси руху. Туарег їхав, нікого не чіпав, за рогатим не видно нічого, та й по логіці там нічого не повинно було бути. Водій Туарега молодець, пішов на дерево, а міг розмазати Рено разом з тупим водієм по асфальту.
В. Показати IP 31 Серпня 2021 18:07
Уже трезвый.Быстро однако
Анонім Показати IP 31 Серпня 2021 18:15
А де прихильники старих трухлявих дерев в місті? Хай стають під кожне дерево!
Василь Показати IP 31 Серпня 2021 18:55
В даний час поліція обов'язково під час виїзду на ДТП освідовує всіх учасників події при погятих. Якщо спростували, значить освіжували обох. Якщо б хтось з учасників був п'яний чи відмовився, склали ще б ст.130. Банальне ДТП з представником державного органу Волині. Дядько не бідний, сім'ї що перелякалася кошти компенсує!
Хм Показати IP 31 Серпня 2021 21:06
Подивіться відео, там все видно. Хто водій рено? Чому всі до потерпілого вчепились? Дайте імя лося на рено, який підрізав тоурега
Марина Показати IP 31 Серпня 2021 21:49
Чому вчепились до водія Тоурега? Де прізвище водія Рено? На відео видно хто порушив, ще повезло що розумний водій поїхав в сторону збив дерево а не Рено бо могло б бути гірше( Отак в нашій державі і робиться…їдеш нікого не чіпаєш…не порушуєш а потім ще крайнього роблять( шкода тих людей які пишуть всяку ср*нь не розібравшись(
Олег Показати IP 31 Серпня 2021 21:59
Я був біля 7/23 і бачив все на власні очі! Водій Кліо був винен! А от чому пишуть тільки за потерпілого то цікаво? Надайте дані винного? Прикривають водія Рено а коментують тільки потерпілого, як так?
Тарас Показати IP 31 Серпня 2021 22:56
Їхав по ковельській в сторону набережної, через автомобіль після рено. Напевно він був в нетверезому стані, щоб виїжати на зустрічну смугу, не притормозити і не подивитися чи не пересувається там автомобіль. Добре що водій туарега вчасно зреагував і з‘їхав на тротуар, бо від рено кліо остався тільки металобрухт
Васьок Показати IP 1 Вересня 2021 00:02
Народ, та ви травите, добре подивіться відео, на ньому добре видно, що водій кліо порушив, був би я на місці водія туарега, з‘їхав би тоже, бо на передньому сидінні рено могла бути дитина. Якби туарег не з‘їхав на тротуар невідомо що було б з пасажирами рено. Туарегу не повезло що на тротуарі було дерево
Атас Показати IP 1 Вересня 2021 08:08
Всі живі і добре... Хто винен будуть розбиратись... Але фрази: " зі слів очевидців був в нетверезому стані"... Журналісти в свому репертуарі...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus