USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Держадміністрації програли «торги» за місцеві дороги

27 Грудня 2013 18:09
Місцеві дороги загального користування з першого січня 2014 року і надалі перебуватимуть у підпорядкуванні Служб автомобільних доріг в областях. Анонсованої раніше передачі шляхів під нагляд місцевих держадміністрацій не буде. Причина - неврегульоване законодавство, інформує ВОДТРК.

Про це повідомив під час прес-конференції начальник волинської Служби автодоріг Анатолій Посполітак.

Нагадаємо, що дороги місцевого значення з наступного року мали б перебуватиу відомстві райдержадміністрацій, а не Служби автомобільних доріг. І РДА мали б бути замовниками ремонту шляхів.За станом на 18 грудня, під час наради у першого заступника голови облдержадміністрації Олександра Башкаленка , стало відомо, що практично в усіх районах уже відбувся процес прийому-передачі доріг на баланси райдержадміністрацій.Також начальник управління інфраструктури та туризму облдержадміністрації Леонід Кирильчук встиг потішитися тим, що завдяки передачі доріг на баланс РДА можна буде налагодити стан шляхів місцевого значення.

До слова, у Новорічні та Різдвяні свята волинські дорожники працюватимуть цілодобово. З їх слів, вони готові забезпечити безперебійний рух транспорту під час негоди, для цього придбали необхідну кількість солі, піску та пально-мастильних матеріалів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus