USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Місцеві дороги протягом року хочуть передати на баланс областей

18 Травня 2018 13:11
Дороги територіального значення протягом року будуть передані на баланс областей. Про це під час засідання парламенту заявив міністр інфраструктури Володимир Омелян, передає УНН.

"На прохання багатьох Облдержадміністрацій ми зараз готуємо зміни в нормативні документи - "тешки" (дороги територіального значення – ред.) протягом року вони будуть передані на баланс областей", - повідомив Омелян.

Повне відновлення дорожнього господарства відбудеться через 5-10 років. Про це раніше сказав прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

Гройсман наголосив, що обсяги ремонту за останні 4 роки зросли на порядок. Якщо в 2014 році відремонтовано всього 120 км доріг, то в 2017-му — вже 2177 км. Якщо раніше ремонти проходили безсистемно, то зараз вони проводяться переважно за маршрутним принципом, що дає додатковий стимул економічному розвитку цілих регіонів країни.

Нагадаємо, раніше у Волинській ОДА закликали представників місцевої влади створювати комунальні підприємства, що займатимуться обслуговуванням державних доріг місцевого значення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
хто це писав? Показати IP 18 Травня 2018 16:15
заявила міністр інфраструктури Володимир Омелян

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus