USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Держава боргує 3 млн на зарплати вчителям Володимира-Волинського

4 Грудня 2018 14:07
На початок грудня зберігається заборгованість по виплаті заробітної плати вчителям у Володимирі-Волинському. Нестача освітянської субвенції становить майже три мільйони гривень. Однак до кінця місяця місто планує за власні кошти виплати зарплати.

Про це розповів перший заступник міського голови Володимира-Волинського Ярослав Матвійчук під час брифінгу 4-го грудня, інформує БУГ.

«Є звернення голови ОДА до керівництва уряду, щоб перерозподілили кошти і додали на освітню субвенції. Зараз ми за рахунок грудневих коштів будемо доплачувати заробітну плату за листопад. Перший транш приходить сьогодні. До кінця тижня частина буде оплачена. Другий транш у нас буде в кінці першої декади грудня. Тобто буде фактичний розрахунок за листопад і частину грудня. І вже на сесії плануємо, що всі залишки підуть, щоб до кінця розрахуватися з освітянами. Ми надіємося, що все таки кошти надійдуть з державного бюджету», – зазначив Матвійчук.

Кошти планують взяти з економії на енергоносіях та залишків з робіт на об’єктах міста.

«Були борги по медичній субвенції. Однак вдалося отримати ці кошти, і місто не фінансувало», – додав заступник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus