USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Держава допоможе добудувати на Волині дев’ять житлових будинків?

24 Лютого 2009 15:33
До переліку об’єктів незавершеного житлового будівництва, які можуть бути добудовані за державної підтримки, увійшли дев’ять об’єктів на Волині. Про це 24 лютого повідомляють «Волинські Новини».
На виконання доручень уряду в кожному регіоні створено робочі групи з складання переліків об\'єктів незавершеного житлового будівництва, що можуть бути добудовані за державної підтримки.
Окрім того, Рада з питань подолання наслідків впливу світової фінансової кризи на будівельну галузь схвалила критерії такого відбору, типову форму заявки, рекомендації щодо визначення ступеня готовності об\'єктів, які надіслані в регіони для підготовки переліків об\'єктів незавершеного будівництва житла.
На Волині до переліку включено дев’ять об’єктів, на добудову яких потрібно майже 70,8 мільйона гривень. Дві третини об’єктів розташовані у Луцьку, два – в Нововолинську, один – у Ковелі.
Мінрегіонбуд узагальнив отримані з областей матеріали і надав їх ВАТ «Ощадбанку», «Укрексімбанку» та Державній іпотечній установі для перевірки будівельних організацій на відповідність вимогам до позичальників (у випадку надання кредиту забудовникам) або вимогам до об\'єктів, що можуть бути заставою (у випадку надання кредиту фізичним особам на придбання цього житла), – інформує Мінрегіонбуд.
Довідково:
Загалом до переліку включено майже 400 об’єктів незавершеного житлового будівництва, на завершення яких потрібно 6,1 мільярда гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus