USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Державними лісгоспами на Волині незадоволені

18 Грудня 2008 14:49
За багатьма державними лісогосподарськими підприємствами на Волині числиться заборгованість по низці платежів. Це питання обговорювалося 18 грудня під час засідання обласної комісії з питань забезпечення своєчасності погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
На початку засідання заступник голови Волинської ОДА Василь Байцим зачитав звернення начальника Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Богдана Колісника, який просив, щоб кошти, які йдуть на виплату заборгованості до Пенсійного фонду лісопідприємствами Волині, не йшли на погашення штрафних санкцій.
За словами заступника начальника управління лісомисливського господарства Софії Ребар, у держлісгоспах області склалася скрутна ситуація через те, що українські підприємства перестали замовляти відповідну продукцію. Тому фактично внутрішній ринок закрився. Зараз державні лісові підприємства Волині мають сплатити 287 тисяч гривень фінансових санкцій та близько 50 тисяч гривень пені.
Також під час засідання комісії виявилось, що як мінімум 1,5 мільйона гривень податку з доходів фізичних осіб утримано із зарплати працівників державних лісогосподарських підприємств, проте не перераховано до бюджетів. Зокрема, у Камінь-Каширському районі ця сума становить понад 600 тисяч гривень.
Врешті комісія вирішила попередити керівників держлісгоспів і ніякої розстрочки не давати. Крім того, вони мають прозвітуватися щодо виплати заборгованості до Пенсійного фонду до 15 січня 2009-го року, а щодо погашення інших платежів – до 25 лютого 2009-го.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 19 Грудня 2008 11:21
Цікаво КУДИ ділись 600 тис. грн.???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus