USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Держслужбовці в Україні тепер можуть працювати до 70 років

16 Грудня 2020 17:52
Верховна Рада на засіданні в середу, 16 грудня, скасувала вікові обмеження для держслужбовців. Таке рішення підтримали 300 нардепів.

Про це повідомляє Корреспондент.net.

Відповідно до закону, держслужбовця за рішенням суб’єкта призначення можуть залишити на службі після досягнення 65-річного віку за його згодою. Рішення про продовження терміну перебування на держслужбі буде щорічно приймати суб’єкт призначення. Однак не більше, ніж до досягнення службовцем 70-річного віку.

Також нагадаємо, що чиновникам дозволили перейти на гнучкий робочий графік. Тепер за ініціативою держслужбовця або за згодою її керівника може бути встановлений гнучкий графік роботи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Народна прокуратура Показати IP 16 Грудня 2020 18:16
А що ж так? Наша креативна й талановита молодь не хоче йти лупашити на роботу з маленькою зарплатою і величезними вимогами? Чи крім модних бла-бла-бла про "Пуш ап" і "Дед лайн" ні на що конкретне не здатна?
мамамія Показати IP 16 Грудня 2020 18:43
а чого нe до 100
Анонім Показати IP 16 Грудня 2020 19:50
Треба "до виносу"...
Мирон Показати IP 16 Грудня 2020 20:26
Ого, то тепер їх з посад хіба що вперед ногами будуть виносити.
Категорія А Показати IP 16 Грудня 2020 21:09
Влада розписалася у своїй професійній безпомічності ! Колгосп організували - присилайте колгоспників ! Тільки ж розумні люди на таке не підуть. Бо недозрілі зелені політичні рішення і надалі буде приймати молоде і зелене, а виконувати і нести відповідальність за їх виконання будуть ті якраз досвідчені. Нема дурних ! Вміли пані готувати, але не вміли пані подавати ! Хоча не виключаю, шо знайдуться і хворобливо переконані у своїй незамінимості, пристосуванці, безпринципні, ,безвольні, колаборанти чи прислужники, яким всеодно кому служити, аби лиш гроші платили, або неспроможні себе реалізувати в нових умовах , які шоби вдома не тріпати хідників від пилюки будуть пересиджувати на державній службі. І незважаючи на їдкі насміши над собою будуть переконувати самі себе, шо вони затребувані і незамінимі. Глибоко ж вони вже не виорють, але об'єктом для насмішок будуть ! І головне, шо будуть нести відповідальність за чужі ляпи ! Не переоцінюйте себе і будьте самокритичними .Та поживіть для себе, сім'ї, займіться спортом, пориньте в громадську роботу, ходіть у гори, читайте, культурно розвивайтесь, в'яжіть шкарпетки, кінці-кінців, медитуйте, якщо нема змоги поїхати до пірамід - ви ж тільки на роботі про то і говорите ! Будьте здорові !
Я до Категорія А Показати IP 17 Грудня 2020 00:40
А ви взагалі можете чимось похвалитися, показати, що неперевершений, чи можете показати багатьох з молодих, які щось шарять? Впевненість, що ні.
Держслужбовець Показати IP 16 Грудня 2020 22:17
Ото цілий день стою у вікні, дивлюсь на вулицю - всі ходять і ніхто нічого не робить !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus