USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Волинських держслужбовців кличуть безкоштовно навчатися у КНУ

12 Червня 2022 23:03
Держслужбовці можуть безкоштовно навчатися у КНУ імені Шевченка на програмі публічного управління та адміністрування за замовленням Національного агентства з питань державної служби. Для вступу на магістерську програму треба скласти магістерський тест навчальної компетентності.

Візит представників Навчально-наукового інституту управління та державної служби КНУ імені Шевченка на Волинь відбувся минулого тижня. Представники навчального закладу зустрілися з заступницею голови Волинської ОВА Мирославою Якимчук.

Як розповіла у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини заступниця директора з науково-педагогічної роботи Інституту Вікторія Гура, волинянам презентували освітні програми для держслужбовців.

«Ми акцентували увагу зокрема на магістерській програмі публічного управління та адміністрування. Навчання за нею відбувається заочно і триває півтора року. Навчання відбувається за замовленням Національного агентства з питань державної служби. Для держслужбовців навчання безкоштовне. Минулого року нам було надано 90 місць, цього року нам так теж обіцяють, але ми ще не бачили точних цифр», – зазначила вона.

З її слів, навчання, з огляду на ситуацію, буде організоване дистанційно. Тож студенти можуть залишатися на своїх робочих місцях, працювати і паралельно навчатися. Набір абітурієнтів відбуватиметься за конкурсом.

«Буде конкурс, хто матиме вищі бали – той пройде. Якщо в абітурієнтів диплом бакалавра, то вони мають скласти магістерський тест навчальної компетентності у екзаменаційних центрах та фаховий іспит в університеті. Хто має диплом магістра чи спеціаліста, тому треба буде здати усно англійську мову і фаховий іспит», – пояснила Вікторія Гура.

Реєстрація вступників для складання магістерського тесту навчальної компетентності (МТН) розпочинається 27 червня і триватиме до 18.00 18 липня. Прийом документів на навчання в ННІ КНУ розпочнеться 16 серпня. Для тих, хто не складатиме МНТ, документи прийматимуть до 23 серпня, а для учасників магістерського мультитесту – до 18.00 15 вересня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus