USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Держслужбовців на Волині готуватиме спеціальна школа

16 Жовтня 2009 12:56

Школа молодого державного службовця відкрилася на Волині. На навчання у 2009-2010 навчальному році запрошені понад 50 студентів-п’ятикурсників, – інформують «Волинські новини».
Кандидат політичних наук, магістр державного управління Валентин Малиновський повідомив, що це вже третій набір, і додав, що сьогодні окремі випускники цієї школи працюють в органах державної влади та місцевого самоврядування.
Заступник директора  обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій Людмила Матящук наголосила, що у школі держслужбовця протягом двох семестрів студенти здобуватимуть знання із предметів, яких немає в жодному іншому навчальному закладі. Зокрема це – державне управління, державна служба, місцеве самоврядування та інші. Програма навчання розрахована на 54 години: 36 аудиторних та 18 годин самостійної роботи.
Школа держслужбовця відкрита зусиллями управління державної служби Головдержслужби України у Волинській області та обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus