USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Децентралізацію на Волині просять пришвидшити

31 Травня 2018 22:00
Волинська облдержадміністрація неналежно реагує на децентралізаційні процеси в регіоні, запевняють депутати облради. Через це, мовляв, відбувається гальмування реформи.

Про це заявив депутат Михайло Імберовський під час засідання чергової двадцятої сесії обласної ради сьомого скликання.

Своє звернення він озвучив до голови ОДА Олександра Савченка.

«Моє звернення стосується щодо об’єднання Журавлинівської громади в Старовижівському районі зі Смідинською громадою. Щодо цього питання ми приймали зміни до перспективного плану, однак немає жодного подальшого рішення в ОДА. Відбувається гальмування децентралізації.

Для прикладу, Липинська та Підгаєцька ОТГ були затверджені, однак чи були спрямовані в ЦВК документи – досі невідомо. Тому прошу негайно надати звернення в ЦВК про призначення перших виборів у громадах, які вже надіслали всі необхідні документи», - додав Михайло Імберовський.

Його запит більшість підтримала.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus