USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Дітей луцьких воїнів АТО привітали з новорічними святами

23 Грудня 2014 15:28
У Луцьку відбувся новорічний концерт для дітей, батьки яких є учасником АТО. Опісля малеча отримала солодкі подарунки.

Захід відбувся сьогодні, 23 грудня, у Палаці культури міста Луцька.

Окрім малят та їх батьків, свято відвідали представники місцевої влади та спонсори.
«Сьогодні у цій залі зібралися дітки наших Героїв, воїнів, які захищають нашу свободу та незалежність держави. Тут присутні діти тих бійців, які уже повернулися додому й тих, кого, на жаль, уже нема з нами. Я хотів би через дітей і дружин передати слова вдячності чоловікам, які захищають нас з вами. Нехай татусі повертаються додому, а дитячі мрії – збуваються. Слава батькам! Слава, дітки, вам! Слава неньці Україні!» - звернувся до присутніх Луцький міський голова Микола Романюк.
Зі слів представника одного із спонсорів заходу, головного інженеру АТ СКФ «Україна» Анатолія Бурбана, настали складні часи як для України в цілому, так і для окремих сімей.

«Однак, незважаючи на це, Новий рік прийде до кожного. На це свято очікують і дорослі, й діти. Воно асоціюється з казковими персонажами. А там, де є казка, є й місце для дива», - привітав він з наступаючими зимовими святами родини військових та додав, мовляв, Нового року без подарунків не буває, тож кожен із малят після концерту отримає солодкі подарунки.
Утім, схоже, малеча не надто пройнялась святковим настроєм, оскільки на святі не зустріли ні Святого Миколая, ні Діда Мороза зі Снігуронькою, ні красуні-ялинки.

«Подарунки мені сподобались, але я чекав на Діда Мороза. Того року, коли не було війни, ми з татом танцювали навколо ялинки та співали пісні. Сьогодні мій татусь не прийшов на свято, бо він поїхав на війну. Мені сумно без тата. Якби Дід Мороз прийшов, я би попросив у нього, щоб дорослі ніколи не стріляли, не було війни, а тато повернувся додому», - каже 5-річний Андрійко.

«Дітки гарно співали, грали на інструментах. Та й цукерки смачні. Але я їх їсти не буду, принесу татові», - щиро сказав 8-річний Максимко.
Реєстрація на отримання подарунків
Старший контрольний майстер цеху державного підприємства «Луцький ремонтний завод «Мотор» Павло Тихонюк
Сестри Ніка та Єлизавета Михальчуки виконують відому новорічну мелодію «Jingle Bells»
Юна артистка Соломія Шолудько виконує пісню «Де ти, Миколаю»
Новорічні колядки від вихованців Луцької музичної школи №1 імені Фредеріка Шопена
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
месник Показати IP 23 Грудня 2014 17:06
Діткам цукерок, Діда Мороза, та щоб тато додому приїхав скоріше!!!! Тільки я не розумію яким чином Романюк до цього??? Бо у наступному році вибори)))) Працюйте далі!!! Все для громади!!!
Снігуронька Показати IP 23 Грудня 2014 20:00
Хай би Романюк в Діда Мороза переодягнувся, хоч якась користь була б)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus