USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Діти луцьких воїнів отримали подарунки від однолітків з Німеччини

19 Лютого 2015 22:00
Луцькі родини, члени яких перебувають в АТО, отримали продуктові набори. Окрім цього діти з Німеччини та Данії власноруч сформували подарунки для українських хлопчиків та дівчаток та передали їх у різнокольорових коробках.

Захід відбувся за сприяння місцевої влади, Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді і Волинського обласного благодійного фонду «Дитяча місія. Україна».
Зі слів голови Волинського обласного благодійного фонду «Дитяча місія. Україна» Людмили Лонюк, благодійники постійно намагаються допомагати усім тим сім’ям, які опинилися в складних життєвих обставинах.

«Наші волонтери постійно намагаються допомогти тим, хто наразі перебуває на сході. Однак, якщо попередні рази ми доїхали до самого Дебальцевого, то востаннє вдалось прорватись лише до Краматорська. Наші подарунки мають чарівну силу, бо до усіх них «прикріплена» щира молитва. Тягніться до Бога, просіть його миру і він не залишить у біді нашу країну», - звернулась пані Людмила до присутніх у залі.

Вона зазначила, що, окрім продуктових наборів, луцькі дітки, батьки яких воюють у АТО, отримають незвичайні подарунки від однолітків з-за кордону. Так, для того, аби потішити малят, які з нетерпінням чекають татусів з війни, рученятка хлопчиків та дівчаток з Німеччини та Данії дбайливо запаковували кожну річ: іграшку, шапочку, засоби гігієни, зошити та інші приємні кожній дитині речі.

Кожну коробку обклеїли подарунковим папером , а також маркували позначками, для кого готувався подарунок – хлопчика чи дівчинки, і на яку вікову категорію він розрахований.

До складу харчових наборів благодійники поклали олію, крупи, чай, солодощі та іншу бакалію.
«Мій син з величезною цікавістю діставав кожну річ з коробочки. Я пояснила йому, що це – подарунок від такого ж хлопчика, але він живе далеко. Особливо йому сподобались шапочка та шарфик ручної роботи та іграшки. Щодо продуктів – то усе це дуже необхідні речі для будь-якої господині. Особливо враховуючи високу вартість харчів у сьогодення », - розповіла лучанка Марія, чоловік якої уже не один місяць перебуває на передовій.
Утім, й мама, й син не втрачають віри й надії на те, що незабаром на теренах рідної країни настане мир, а тато і коханий чоловік повернеться додому цілим і неушкодженим.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus