USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Дітей сільських шкіл Волині вчать виживати у польових умовах

10 Червня 2016 13:29
Особливістю роботи табору «Юний турист» поблизу села Лище Луцького району є те, що діти весь час перебуватимуть у природному середовищі - житимуть у наметах та готуватимуть собі їжу на вогнищі. Такий вид відпочинку дуже подобається дітям. Юні туристи не лише отримають важливий життєвий досвід самообслуговування, організації побуту в польових умовах, роботи в команді, а й зможуть активно відпочити, загартуватись, пізнати свій рідний край.

Про це повідомили у Волинському центрі туризму, спорту та екскурсій.

Так, з 8 по 15 червня 2016 року на турбазі «Юний турист» поблизу села Лище Луцького району Волинський центр туризму, спорту та екскурсій проводить вже вшосте обласний зліт-змагання з туризму серед сільських шкіл І-ІІ ступенів, присвячений пам’яті Ігоря Коротуна. Даний зліт проходитиме рамках туристсько-спортивного наметового пересувного табору «Волиньюнтур».

Протягом двох тижнів, згідно програми заходу, юні туристи будуть змагатись у вміннях і навичках з техніки пішохідного, водного та велосипедного туризму, орієнтування на місцевості. Також діти здійснять походи ІІ ступеня складності протяжністю не менше 50 кілометрів за 5 днів за запропонованими організаторами маршрутами. Під час долання маршруту, команди мають виконати краєзнавчо-пошукові та спеціальні туристські завдання.

Особливістю такого табору є те, що діти весь цей час перебуватимуть у природному середовищі - житимуть у наметах та готуватимуть собі їжу на вогнищі. Такий вид відпочинку дуже подобається дітям. За цей час юні туристи не лише отримають важливий життєвий досвід самообслуговування, організації побуту в польових умовах, роботи в команді, а й зможуть активно відпочити, загартуватись, пізнати свій рідний край.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus