USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Діти учасників АТО поїхали на відпочинок в Данію

8 Червня 2018 18:14
7 червня 2018 року майже 10 діток учасників АТО відправились у подорож до Данії. Організував поїздку волонтерський рух «Меценати для солдата» під керівництвом Руслана Теліпського.

Про це повідомили у відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Керівник найвищої виконавчої гілки влади в області зазначив, що ця організація дійсно потужна, тому відома далеко за межами Волині. Вона працює не тільки для підтримки ветеранів війни, а й урізноманітнює дозвілля для дітей Небесного Легіону, зниклих безвісти чи важкопоранених військовослужбовців, ветеранів війни, а також дітей, батьки котрих зараз перебувають в ООС.

Зокрема, з 7 до 20 червня в Данії відпочиватимуть 45 дітей атовців зі всієї України, серед яких – й волинські школярі. Супроводжуватимуть їх волонтери. За проханням керівника руху «Меценати для солдата» Руслана Теліпського, голова облдержадміністрації забезпечив транспортне перевезення групи дітей з Волині.

Слід зазначити, що наступна поїздка відбудеться з 19 червня до 2 липня в Буковель. Так, 25-30 діток військовослужбовців відпочиватимуть у таборі. Голова ОДА також забезпечить автобус та паливо і цей маршрут.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
51 омбр Показати IP 8 Червня 2018 20:19
а чому тільки 10 дітей . в області більше 20 тисяч людей з посвідченям АТО.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus