USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Діти із чотирьох районів Волині приїхали в український парламент

24 Березня 2017 12:33
Більше сотні учнів 9-11 класів з Маневицького, Ківерцівського, Камінь-Каширського та Любешівського районів прибули у Київ, аби відвідати Верховну Раду України. Екскурсію для дітей із Волині організувала народний депутат від УКРОПу Ірина Констанкевич та фонд Ігоря Палиці «Тільки разом».

Про це повідомили у прес-службі Волинського УКРОПу.

Віталій Прокопчук із села Красноволя, що на Маневиччині, очікує від цієї поїздки нових хороших вражень, адже у парламенті ще ніколи не був. Хлопець навчається у 11 класі і є головою навчального сектору у школі.

«Учнівське самоврядування є певним прототипом діяльності Верховної Ради та Кабміну. Тому побачити парламент зсередини буде надзвичайно цікаво», - каже Віталій.

Окрім активної участі у шкільному самоврядуванні, хлопець також є переможцем у конкурсі «Раціоналізатори дослідницьких робіт» (напрямок - "екологія").

Перемоги у конкурсах та олімпіадах були основним критерієм при відборі дітей для поїздки.

Оксана, Валентина та Іра з Ківерцівщини також беруть участь та отримують призові місця на олімпіадах з різних предметів. Дівчата вважають, що дуже цікавим пунктом у екскурсії буде Верховна Рада. Найбільше хочуть побачити нардепів та сесійну залу.

Директор Грудківської ЗОШ Камінь-Каширського району Іван Решетовський розповів, що більшість дітей вперше у столиці.

«Я бачу, що учням вже дуже цікаво. Ми проїжджали повз Дніпро і вони із захопленням дивились, фотографували. Українці мають бачити Україну, тим більше під час таких пізнавальних екскурсій», - наголосив директор.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
батько Показати IP 24 Березня 2017 20:45
Чому з дітьми поїхали директори а не вчителі?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus