USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Діти луцьких учасників АТО харчуватимуться безплатно

20 Серпня 2014 14:10
Діти, чиї батьки воюють на Сході України, харчуватимуться в школах і садочках безплатно.

Відповідне рішення прийняли члени міськвиконкому сьогодні, 20 серпня.

У Луцьку з’явилася ще одна пільгова категорія дітей – діти учасників АТО. Вони мають право на безплатне харчування в загальноосвітніх школах та дошкільних навчальних закладах міста.

Для того, аби це здійснити, батьки мають подати довідку про те, що їх батьки є учасниками АТО. А такі довідки видаються командуванням військових частин.

Члени міськвиконкому уточнили, що не всі мобілізовані є учасниками АТО: є військові, які призвані, але вони перебувають не в зоні військових дій, тому не можуть претендувати на пільги.

Грошові норми видатків на харчування дітей-пільговиків у загальноосвітніх школах міста складає 6,4 гривні.

Пільгові категорії: сироти та діти, позбавлені батьківської опіки; діти, чиї батьки загинули при виконанні службових обов’язків; діти, батьки яких беруть участь в АТО; діти з малозабезпечених сімей.

У «Луцькому навчально-реабілітаційному центрі» міської ради норматив затверджений у сумі 9 гривень в день на одну дитину. А у КЗ «Луцький НВК «Загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів – правознавчий ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою Луцької міської ради» норматив – 29 гривень в день на дитину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus