USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцькі діти учасників АТО мають право на безплатне харчування

23 Вересня 2014 16:06
Усі школярі Луцька, батьки яких є учасниками АТО, можуть безплатно харчуватися в освітніх закладах. Про це запевняють у Луцькраді.

Під час розширеного засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів сьогодні, 23-го вересня про пільги розповів міський голова.

«Ми виділили гроші на харчування дітей, аби до Нового року усі безкоштовно харчувалися. Раніше були непорозуміння: то батько приїхав з АТО, то поїхав, і не могли отримати це безплатне харчування. Так, я наголошую, що діти мають право на безплатне харчування в школах не залежно від того, де зараз їх батько», - наголосив Луцький міський голова Микола Романюк.

Це підтвердив і начальник управління освіти Луцькради Олег Гребенюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Саша Показати IP 23 Вересня 2014 16:25
Просто величезна допомога сім'ям учасників АТО... Влада розкошелилася
Дончанин до Саша Показати IP 23 Вересня 2014 16:37
Просто в данном случае ваша местная власть выполняет давно уже действующее законодательство Украины.
ЯЯ до Дончанин Показати IP 23 Вересня 2014 17:32
Слухай, а ти не хочеш звалити туди (віртуально також) де "ваша местная власть"? Якого х.я ти стирчиш тут безвилазно? Де не плюнь в ВН, там ти. Остодовбенився вже всім, за вийнятком кількох тобі подібних.
Дончанин до ЯЯ Показати IP 23 Вересня 2014 17:59
Сколько раз повторять одно и то же. Убери своих ребятишек от нас, не буду тебе надоедать. PS. Из твоего поста уже следует, что мы принадлежим различным мирам. Поэтому ответь на элементарный вопрос: "Почему твои ребятки лезут в чужой для них мир?"
ЯЯ до Дончанин Показати IP 24 Вересня 2014 10:07
"Наши ребята" захищають свою країну як того вимагає совість, свідомість і зрештою Конституція від тобі подібних виродків, яким подобається росія, але туди ви хочете тільки разом з частиною території держави Україна, бо самі по собі ви там ні на х.й непотрібні. То "сколько раз повторять" хочете - чемодан -вокзал- росія і вперед в "свой мир", але без української землі.
таня Показати IP 23 Вересня 2014 17:05
хай їдять на здоров"я
думка Показати IP 23 Вересня 2014 17:29
При всіх за і проти, але треба не лише язиками...і робити популістськи кроки і заяви, але треба ще і мізками думати! Школи і садочки - державні установи, бюджетний рік закінчується, а нового бюджету ще немає - то про що мова?! Може вже досить бути стадом бар...в, а почати думати що і до чого?!
Інна Показати IP 23 Вересня 2014 21:42
Наш тато в АТО і ми стикнулися із цією ситуацією, принесли довідку, а нам у школі сказали, що харчування платне. Таке враження, що в управлінні освіти ніхто про це навіть не чув.
Анонім до Інна Показати IP 23 Вересня 2014 21:44
була така сама ситуація, пішли напряму до директора і питання вирішилось
Інна Показати IP 23 Вересня 2014 21:47
Звертатися по допомогу до державних органів - то остання справа...АТО чи не АТО доводиться розраховувати тільки на себе.Заплатимо тих 70 з лишнім гривень, і не будемо парити мозок, ні собі ні іншим...
люда Показати IP 24 Вересня 2014 13:45
Я за вересень за дитину в садку заплатила за харчування,а потім сама завідувач підійшла і сказала принести довідку, що наш тато є учасником Ато і відповідно кошти повернули і надалі харчування буде безкоштовне

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus