USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Діти ходять до школи 4 кілометри, бо бракує шкільних автобусів

27 Січня 2009 15:34
17-ро дітей, які мешкають у селі Жуківець Горохівського району , а знання здобувають у Скірченській школі, змушені ходити до навчального закладу 4 кілометри. На це 27 січня у Горохові, під час особистого прийому в голови Волинської ОДА Миколи Романюка, нарікали їхні батьки, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
Люди, які прийшли на прийом, розповіли Миколі Романюку, що в них у селі – грунтова дорога. Якщо пройде трактор, а на дворі буде погода така, як нині, то «в калюжі дитина втопитися може». Про яку науку в школі може йти мова, коли діти приходять мокрі як хлющі? – цікавляться батьки.
Проблема полягає в тому, що у Горохівському районі бракує шкільних автобусів – їх є лише 8. Однак голова РДА Леонід Андрійчук зазначив, що у березні сесія райради виділить кошти для закупівлі ще одного шкільного автобуса. Тобто, враховуючи усі процедурні моменти, реально шкільний автобус до Жуківця поїде лише через півроку.
Наразі ж, аби діти нормально добиралися до навчального закладу, губернатор у телефонному режимі доручив начальнику управління промисловості та розвитку інфраструктури ОДА Миколі Кучеренку поспілкуватися з перевізником, який їздить до цього села. Зі слів Миколи Романюка, автобус повинен забирати дітей із Жуківця о 08.00, аби о 09.00 вони були у школі села Скірче.
Довідково:
У селі Жуківець Горохівського району мешкає приблизно 100 чоловік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus