USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Дівчина, яка випала з 7-го поверху в Луцьку, перебуває у медикаментозному сні

9 Січня 2020 13:04
Дівчина, яка випала з балкону сьомого поверху у Луцьку, наразі перебуває у медикаментозному сні і до тями не приходила.

Про це розповів заступник генерального директора Волинського обласного дитячого територіального медичного об'єднання з хірургічної роботи Ігор Дородних, пише ВолиньPost.

Лікар зазначив, що наразі жодних прогнозів не дають, бо стан дитини – вкрай важкий. П’ятнадцятирічна дівчина перебуває у відділенні інтенсивної терапії Волинської обласної дитячої клінічної лікарні.

«Медикаментозний сон – необхідність при важких травмах головного мозку», – додає Ігор Дородних.

Нагадаємо, 8 січня до поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Конякіна із балкону багатоповерхівки випало двоє 15-річних дівчат. Неповнолітні виявилися двоюрідними сестрами, одна з них загинула на місці.

Зі слів людей, які стали свідками страшної трагедії і першими кинулися на допомогу дівчатам, вони впали одна на одну і дитина, яка падала першою, пом’якшила падіння сестрі.

Як розповіли у поліції, дівчата, перебуваючи у квартирі, котра розташована на сьомому поверсі багатоповерхівки, вийшли на балкон. Після чого одна із них, жартуючи, почала перехилятися через перила. Вона не втримала рівновагу і почала падати. Інша дівчина схопила її за ноги, намагалася врятувати, однак не впоралася та випала вслід за нею.

Наразі усі обставини трагедії встановлює поліція.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
моска львов Показати IP 9 Січня 2020 16:21
Кому це цікаво !!!???
Неля Показати IP 10 Січня 2020 13:51
Нкому, напевне, якби це випав би

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus