USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Дівчинка, яка випала з вікна луцької багатоповерхівки, вийшла з коми

13 Січня 2020 10:44
Розповіли про стан дівчинки, котра 8 січня разом із сестрою випала з вікна 7-го поверху у Луцьку.

Про це повідомив заступник генерального директора Волинського обласного дитячого територіального медичного об'єднання з хірургічної роботи Ігор Дородних, інформує ВолиньPost.

Нагадаємо, на вулиці Конякіна із вікна багатоповерхівки випало двоє 15-річних дівчат. Неповнолітні виявилися двоюрідними сестрами, одна з них загинула на місці.

Зі слів людей, які стали свідками страшної трагедії і першими кинулися на допомогу дівчатам, вони впали одна на одну і дитина, яка падала першою, пом’якшила падіння сестрі. Двоє чоловіків, що підбігли до сестер відразу після падіння, відмовилися називати свої імена, але переконують, що відразу після інциденту до місця, де впали діти прибігло ще троє людей – дівчина і двоє хлопців. «У дівчини відразу почалася істерика з криками «Це – не я, вони самі», – каже чоловік.

За словами Ігоря Дородних, стан неповнолітньої досі важкий, однак стабільний, лікарі прослідковують незначну позитивну динаміку.

"Дівчинка вийшла з коми і потроху приходить до тями", - зауважив заступник гендиректора ВОДТМО.

Нагадаємо, 8 січня до поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Конякіна із балкону багатоповерхівки випало двоє 15-річних дівчат. Неповнолітні виявилися двоюрідними сестрами, одна з них загинула на місці.

Як розповіли у поліції, дівчата, перебуваючи у квартирі, котра розташована на сьомому поверсі багатоповерхівки, вийшли на балкон. Після чого одна із них, жартуючи, почала перехилятися через перила. Вона не втримала рівновагу і почала падати. Інша дівчина схопила її за ноги, намагалася врятувати, однак не впоралася та випала вслід за нею.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Томас Мальтус Показати IP 13 Січня 2020 14:07
думаю,що і тут без куріння спайсів необійшлося...
Яяя до Томас Мальтус Показати IP 13 Січня 2020 17:24
Це порядні дівчатка - навіщо говорити, нічого не знаючи...
кузя до Яяя Показати IP 13 Січня 2020 21:01
хлопець з вересневого,який нещодавно помер від спайсів,також був порядним.
Психопланетарій, Лип Показати IP 13 Січня 2020 15:21
Здається в цій ситуації з падінням сестер не так все просто як воно було. Ще й можливо їх хтось примусив стрибнути з балкону. Одним словом правоохоронцям є над чим працювати та необхідно не замовчувати, тобто взяти та припинити кримінальну справу, а навпаки продовжувати слідство та при виявленні винних покарати їх.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus