USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Дівчину, яка ледь не зістрибнула з мосту, помітив таксист. Подробиці

1 Лютого 2018 12:34
Дівчину, яку цієї ночі патрульні поліцейські врятували від самогубства, госпіталізували.

Нагадаємо, близько 2:20 ночі у Луцьку 25-річна дівчина намагалася вчинити самогубство, зістрибнувши з мосту на вулиці Данила Галицького. Її врятували патрульні поліцейські. Дівчина розповіла, що хотіла покінчити з життям через сварку з молодим чоловіком.

Про те, що відбувалося цієї ночі на мосту на вулиці Данила Галицького, в ефірі Ранку Нової Волині розповів інспектор роти №1 батальйону управління патрульної поліції області лейтенант Олександр Данильчук.

Зі слів патрульного, водій таксі повідомив, що вулицею Гнідавською по проїжджій частині, хитаючись, ішла дівчина. Патрульні прийняли рішення з’ясувати обставини, і побачили її на мосту, вона висіла над водою, тримаючись за перила.

Разом з водієм автомобіля, що проїжджав повз, патрульні витягли дівчину на міст.

«Дівчина вела себе трохи неадекватно, мала ознаки алкогольного сп’яніння. Було прийнято рішення одразу викликати швидку медичну допомогу, яка доправила громадянку у Волинську обласну психіатричну лікарню, де її було госпіталізовано.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
без руля Показати IP 1 Лютого 2018 13:34
Ну і ду?а, посидить трохи в "дурці", то може більше не буде бажання бухати і накладати на себе руки.
лучанин до без руля Показати IP 1 Лютого 2018 18:16
В таких закладах тільки більше психіку можуть підірвати...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus