USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

Дівоча футбольна команда з Волині стала чемпіоном України

4 Жовтня 2021 16:34
Дівоча футбольна команда з Володимира-Волинського «Ладомир» обіграла «Пантер» з Умані та стала чемпіоном України.

Про це повідомляє управління молоді та спорту Волинської ОДА.

29 вересня 2021 року завершився фінальний ігровий день чемпіонату України з футболу серед дівочих команд до 14 років, який проходив у місті Калуш Івано-Франківської області.

На початку змагань у матчах участь брали 27 команд з різних куточків України і у підсумку двох групових етапів до фіналу потрапило 4 команди – «Ладомир» з Володимир-Волинського, «Пантери» з Умані, збірні Вінницької та Херсонської областей.

Отже, у фіналі команда «Ладомир» з Володимир-Волинського здобуває перемогу у «Пантер» з Умані з рахунком 2:1, та гідне звання чемпіонів України з футболу серед дівочих команд до 14 років.

Зазначимо, що організаторами турніру були визначені найкращі гравці у різних номінаціях. Так, найкращим бомбардиром стала Софія Коновалова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Андрій Миколайович Показати IP 4 Жовтня 2021 19:04
Класно! Є спортивна і талановита молодь на Волині! Дівчатам і тренерам повага!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus