USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Для дітей Героїв Луцької громади організували табір на Львівщині. Фото

4 Липня 2023 17:57
П’ятдесят дітей Героїв із Луцької громади протягом тижня відпочивали на Львівщини. Вони не тільки приємно проводили час, а й отримували нові знання.

Табір для підлітків військовослужбовців із Луцька, які загинули, захищаючи Україну, провели громадська організація «Територія 2.2» і Луцька міська рада за сприяння депутата Романа Кравчука.

Діти віком 13-17 років відпочивали в період із 26 червня до 2 липня на території готельного комплексу «Фазенда на Гончарах».

Протягом тижня вони отримували позитивні емоції через спілкування з однолітками, ігри, майстер-класи з англійської мови, фінансів і творчості. Також щодня вони мали можливість учитися духовно-моральним цінностям. Додатковим приємним бонусом для них стала прогулянка Львовом.
Як розповів Волинським Новинам Роман Кравчук, організувати табір для підлітків вдалося в координації з очільницею ГО «Територія 2.2» Мирославою Ярошевич і директором департаменту освіти міськради Віталієм Бондарем.

«Ми не можемо повернути цим дітям батьків, Героїв нашої країни, але ми можемо їм якимось чином допомогти, зробити для них щось добре. Тому ми вирішили поїхати з ними в гарне місце на Львівщину. Цей тиждень, що діти провели там, був для них часом реабілітації, відпочинку та спілкування. Вони долучалися до різних ігор, спортивних змагань, майстер-класів, занять з англійської мови, уроків духовно-морального виховання. Ми хотіли, аби діти усвідомили, що вони цінні як особистості, що їм є заради чого жити, що від них залежить успішне майбутнє нашої країни», – прокоментував Роман Кравчук.
Роман Кравчук і Віталій Бондар

У всіх дітей, для яких влаштували табір, – різні долі та життєві труднощі, але всі за тиждень, який провели разом, потоваришували.
«Їх усіх об’єднало велике горе. Для кожної дитини – її тато Герой. І ми це підкреслювали, – зауважив Роман Кравчук. – Ми не хотіли би, щоб це була разова акція. Ми хочемо продовжувати спілкуватися з цими дітьми на місцях, адже і діти, і ми, організатори, – всі з Луцької громади».

Роман Кравчук додав, що щоденні табори для дітей військовослужбовців громади, які зараз перебувають на фронті, проходять у Луцьку на базі спортивно-розважального комплексу «Adrenalin City». Там заняття з ними проводять педагоги. Загалом заплановано десять заїздів для 500 дітей. Нині триває четвертий заїзд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus