USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Позашкільну освіту рекламували луцьким дітям

30 Грудня 2014 08:17
Луцьким дітям пропонували навчання у гуртках позашкільної освіти. Їх заманювали у групи за 18 різними профілями.

Під час новорічних концертів, «Луцький міський Центр науково-технічної творчості учнівської молоді Луцької міської ради» зробив рекламу своїх гуртків, організувавши виставку робіт вихованців.

«Я керівник гуртка «Спортивна радіопеленгація». Це - рідкісний вид спорту, втім, дуже цікавий. Ті, хто з нами займається, вивчає азбуку Морзе, а потім за звуками шукаємо в лісі прилад, який ці звуки видає. Наші діти мають змогу поїздити по всій Україні й усе це - безплатно», - розповідає Ольга Светлична.
Популярним серед хлопців є гурток «Початкове технічне моделювання».

«У нас займаються діти третій-четвертий класи. Спочатку наші діти починають працювати з папером, роблять автомобілі, далі складніші конструкції – літачки, потім ми переходимо до роботи з картоном, з фанерою. Літачки, машинки й танчики завжди цікавили хлопців», - каже керівник гуртка Віталій Яцук.
Загалом, у «Луцькому міському Центрі науково-технічної творчості учнівської молоді Луцької міської ради» є 55 груп по 18 напрямках.

«В останні роки набувають популярності такі гуртки, як «Спортивна радіопеленгація», «Дизайнер», «Юний картингіст», «Веб-технології». Загалом у нас в гуртках займаються - 765 дітей», - пояснює директор Центру Ігор Данильчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus