USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Для рожищенських ДНЗ штучно затягують початок опалювального сезону

12 Жовтня 2016 12:29
Розібратися з проблемою штучного затягування початку опалювального сезону в дитячих садках міста Рожище просять в голови облдержадміністрації.

Про це йшлося під час 8 сесії Волинської обласної ради 12 жовтня.

У запиті до голови Волинської ОДА голова фракції «УКРОП» Вячеслав Рубльов повідомив, що до нього звернулися батьки дітей ДНЗ міста Рожища, які повідомляють, що торік рішення про пуск газу та початку опалювального сезону ухвалювала місцева дільниця ПАТ «Волиньгаз». Тепер таке рішення ухвалюють у ПАТ «Волиньгаз» у Луцьку, тож батьки просять розібратися, чому відбувається штучне затягування процесу опалення в дитячих садках.

Депутати підтримали запит.

Зауважимо, у Ковелі, Нововолинську, Володимирі-Волинському та Луцьку почали запускати котельні. У деяких містах – ще минулого тижня.

Зокрема, у садочках і школах Ковеля тепло увімкнули ще минулого тижня. А по всьому місту котельні запрацювали 10 жовтня.

У Нововолинській міськраді розповіли, що міська центральна лікарня почала опалюватися ще з п’ятниці, 7 жовтня. А відучора, 10 жовтня, відповідно до розпорядження міського голови, запрацювали у місті всі 7 міських котелень.

Що ж до Володимира-Волинського, то там ситуація дещо складніша, адже газові котельні не запускають через відсутність газових лімітів від НАК «Нафтогаз». За станом на ранок 11 жовтня, лімітів Володимир-Волинський так і не отримав, тож місто досі немає офіційного дозволу на споживання газу.

Що ж до Луцька, то відповідно до розпорядження міського голови, опалювальний сезон у обласному центрі розпочався в понеділок, 10 жовтня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Мама Показати IP 12 Жовтня 2016 12:54
Економлять на дітях!!! Ганьба.......
Артур Показати IP 12 Жовтня 2016 13:58
цей депутат вже не вперше закидає запити, в яких мішає все на світі.)))) все ж можна було б грамотно оформити, а не отеке... Цитата: "до нього звернулися батьки дітей ДНЗ міста Рожища, які повідомляють, що торік рішення про пуск газу та початку опалювального сезону ухвалювала місцева дільниця ПАТ «Волиньгаз». Тепер таке рішення ухвалюють у ПАТ «Волиньгаз» у Луцьку." А депутат міг взагалі підняти бодай Правила надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення, в яких чітко йдеться, що рішення про початок опалювального сезону приймається виконавчими органами відповідних сільських, селищних та міських рад або місцевими державними адміністраціями виходячи з кліматичних умов згідно з будівельними нормами і правилами, правилами технічної експлуатації, нормами санітарного законодавства та іншими нормативними документами. Можна було б елементарні речі прочитати аби правильно сформулювати свій запит!!! Це б дало відразу результат. Тим більше, питання опалення в садочках треба вирішувати оперативно, звертатись куди необхідно, а не для галочки запити озвучувати, які безграмотно підготовані
Читач Показати IP 12 Жовтня 2016 14:03
Люди добрі, як вже осточортіли ці садочки, безлад повний, гроші дай, все купи, забезпеч свою дитину, а сьогодні коли йдеш на роботу куди хоч подінь свою дитину, і уявіть собі, що ще і не скоро там стануть палити!!!!!!!!!!! Я думаю про опалюваний сезон потрібно думати зазделегіть, а не вирішувати проблему по мірі її настання!!! Владо куди Ви диветесь, і чому не контролюєте керівників ДНЗ???????????? Скільки це все може продовжуватися???????????????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus