USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучанину відмовилися надати у власність земельну ділянку

31 Січня 2018 18:18
Земельну ділянку для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель на вулиці Глибокій, 28 відмовилися надати лучанину Володимиру Ковальцю, адже першочергове право на отримання земельних ділянок мають сім’ї загиблих в АТО.

Про це йшлося 31 січня під час засідання 37 сесії міської ради.

Так, лучанин Володимир Ковалець просив надати йому у власність земельну ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд на вулиці Глибокій, 28.

«Моє питання розглядається вже 13 раз, але ніякої реакції не було. Ваші виборні посади вимагають, щоб ви служили в Україні. Згідно статті 118 Земельного кодексу України депутати протягом місяця мають надати дозвіл або відмовити, мотивуючи це. У мене є документи, що за цю ділянку сплачується земельний податок з 1963 року. Позиція, що земля потрібна бійцям АТО - правильна, але держава повинна надавати їм кошти з податків, які я чесно плачу. Відповідно до рішення депутатів, мені немає місця на українській землі», - звернувся до обранців громади Володимир Ковалець.

Втім, депутат Євгеній Ткачук зауважив, що в 2014 році був підтриманий його запит про першочергове надання вільних земельних ділянок сім’ям загиблих в АТО.

Своєю чергою, депутат Олександр Кравченко зауважив, що в нього немає землі у Луцьку, хоча він є військовим і в неділю знову поїде в зону АТО.

«В мене теж не має місця на луцькій землі. Я прийшов в ЦНАП та написав заяву на отримання земельної ділянки, але отримав відмову. Ви можете «призватися» і поїхати на схід - тоді ви станете учасником АТО та напишете відповідну заяву на отримання земельної ділянки», - зазначив Олександр Кравченко.

Відтак, депутати не підтримали проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Лучани Показати IP 31 Січня 2018 18:22
Скрізь та брехня тільки і всьгго в цій країні. От простим нічогісінько зразу відмовки і тисячу способів щоб не дати.
ваня Показати IP 31 Січня 2018 18:31
якщо в людини земельна ділянка знаходиться в користуванні з 1963року що підтверджується документами, він має першочергове право іі оформити, незважаючи на всілякі черги і АТО
ник Показати IP 31 Січня 2018 18:36
вот пояснить мени будь ласка чому нас украинцив з кожным роком стае меньше а земли все нехватае и нехватае.. вы шо ии там исте чи шо...
ddffsdfsd Показати IP 31 Січня 2018 19:00
Да не заплатив він за голоса і все.
Лучанин Показати IP 31 Січня 2018 23:13
У Кравченко землі нема - все переписав на дружину, і хамера в нього тоже нема, це дружини і бізнесу нема...нічого в бідолаха не має, все роздав розписав по родичах
Лучанка Показати IP 1 Лютого 2018 23:01
Так , який закон приорiтетнiший - закон Е. Ткачука з О. Кравченком, чи Закон Украiни?
Лучанка Показати IP 1 Лютого 2018 23:07
I що означае з юридичнош точки зору * вiльнi землi*? Хтось може прокоментувати? Виглядае на цинiчний беспредел.
Лучанин Показати IP 1 Грудня 2019 00:27
Це щоб депутати народні у людини дім/країну забирали в такий спосіб?! Інтернет дозволяє виговоритись, але дії відбуваються в іншому місці...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus