USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

Для храму Всіх святих землі Волинської митрополит Ніфонт подарував два Євангелія

2 Жовтня 2008 10:57
Нещодавно керуючий Волинською єпархією митрополит Луцький і Волинський Ніфонт після Божественної Літургії у храмі Всіх святих землі Волинської Луцька подарував для общини два богослужбових Євангелія. Про це 2 жовтня «Волинські Новини».
За інформацією прес-служби Волинської єпархії УПЦ, у вітальному слові для настоятеля протоієрея Володимира та прихожан храму владика Ніфонт наголосив, що Слово Боже – це те духовне насіння, котре треба сіяти у людські душі.
«Богу угодно було визначити для нашої країни бага­товікове перебування в Православній вірі, яка в основному і сформувала світогляд і традиції нашого народу.
Читання та вивчення Святого Письма – це основа життя православного християнина. У храмі людина чує Євангельські слова Сапасителя, чує тлумачення цих слів на проповіді і таким чином, читаючи Євангеліє і вдома, вона звикає до постійного спілкування з Богом», – зазначив митрополит.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Свой Показати IP 2 Жовтня 2008 11:02
Исправьте август на октябрь, пожалуйста. Сочувствую - тоже часом путаюсь

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus