USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Двори на Волі, Кравчука і Молоді в Луцьку відремонтують

31 Серпня 2023 07:19
До кінця року в Луцьку планують відремонтувати прибудинкові території на проспектах Молоді, 9б, Волі, 10, 12 і на вулиці Кравчука, 17. Відновлять теж заїзд із вулиці Ківерцівської до будинку №1 на вулиці Івана Кожедуба.

Торги на ці поточні ремонти на сайті держзакупівель оголосив департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради. Пропозиції учасників приймають до 1 вересня. Аукціони стартують 4 вересня.

Очікувана вартість поточного ремонту двору на проспекті Молоді, 9б становить 1,77 мільйона гривень, двору на проспекті Волі, 10, 12 – 4,125 мільйона гривень, прибудинкової території на вулиці Кравчука, 17 – 2,512 мільйона гривень і заїзду з вулиці Ківерцівської до Івана Кожедуба, 1 – 708 тисяч гривень.

Відповідно до технічного завдання, поточний ремонт двору на Кравчука, 17 передбачатиме демонтаж покриття, мощення бруківки, встановлення паркувальних стовпчиків і посів газонів.

На Молоді, 9б проведуть наступні роботи: розбирання старого покриття, мощення бруківки та улаштування тактильних смуг.

Своєю чергою, у дворі на Волі, 10, 12 розберуть старе покриття, вимостять бруківку, встановлять бордюри та улаштують облагородження на фасадах.

А ремонт заїзду з вулиці Ківерцівської до будинку №1 на вулиці Івана Кожедуба включатиме розбирання покриття, улаштування покриттів із гарячих асфальтобетонних сумішей, облаштування парковки, улаштування тротуару, встановлення дорожніх знаків і нанесення горизонтальної розмітки.

Усі роботи хочуть завершити до 31 грудня 2023 року. Гарантійні терміни на виконані ремонти становитимуть три роки.

Нагадаємо, в Луцьку запланували поточний ремонт прибудинкових територій на вулицях Конякіна, 11, 11а, Червоної калини, 7а, 8 Березня, 26, Конякіна, 7, а також на бульварі Дружби Народів, 3.

Також цього року в Луцьку запланували провести капітальний ремонт бульвару Дружби Народів, що в мікрорайоні ЛПЗ. Очікувана вартість робіт – майже 50 мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 31 Серпня 2023 09:16
За..б...ли!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus