USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.90

До Луцька переїхав київський луна-парк з 39 атракціонами

6 Травня 2022 08:26
Із Києва до Луцька переїхав луна-парк з 39 атракціонами. Вони функціонуватимуть в центральному парку міста, неподалік парку атракціонів мінімум протягом місяця. Наразі на місці встановили лише частину споруд.

Як повідомив ZAXID.NET директор департаменту економічної політики Луцької міськради Борис Смаль, атракціони у центральному парку Луцька запрацювали в суботу, 30 квітня. Загалом у луна-парку 39 атракціонів, поки що встановили не всі. Розміщені вони неподалік старих луцьких атракціонів неподалік зоопарку.

Поки що міськрада видала дозвіл лише на місяць роботи. «Вони хочуть спробувати, скільки вони будуть заробляти. Це ж бізнес. Тому вони попросили на місяць. Хоча на місяць такі атракціони не встановлюють, тому до кінця сезону вони будуть точно», – зазначив Борис Смаль.

Читати ще: Нові гірки, каруселі й колесо огляду: у луцькому парку планують осучаснити атракціони

Також він додав, що цьогоріч відремонтують частину старих луцьких атракціонів. «Частину підприємець демонтує, пофарбує і ставить назад. Механічна частина буде відлагоджена. Вони будуть гарні. Якщо лучани будуть бачити демонтаж, то це може бути тимчасове явище для ремонту», – попередив Борис Смаль.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus