USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

До програми «єПідтримка» приєднався ще один банк

30 Грудня 2021 21:36
У межах програми «єПідтримка» оформити картку та отримати 1000 гривень тепер можна і у Райффайзен Банку.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба банку.

«У Райффайзен Банку відтепер можна оформити картку єПідтримка та отримати 1 000 грн грошової допомоги за повну вакцинацію проти COVID-19», – йдеться в повідомленні.

Для отримання цієї картки у Райффайзен банку необхідно звернутись до найближчого відділення або оформити її онлайн. Після чого необхідно подати заяву на виплату 1000 грн у застосунку Дія.

Нагадаємо, 19 грудня в Україні офіційно запрацювала державна програма «єПідтримка» з виплати 1 тисячі гривень громадянам України, які пройшли повну вакцинацію проти коронавірусної хвороби COVID-19.

Програма «єПідтримка» передбачає виплату тисячі гривень особі, яка вакцинована двома дозами і має сертифікат у застосунку «Дія». На витрату 1000 грн є чотири місяці з моменту їх зарахування на картку. Виплату може отримати виключно громадянин України, який досяг 18 років і має в застосунку «Дія» зелений COVID-сертифікат вакцинації.

Громадяни України, старші 60 років, які пройшли повну вакцинацію проти COVID-19, із січня зможуть витратити передбачену законом тисячу гривень на соціальні потреби, у тому числі на придбання ліків (їх перелік має визначити Кабмін). Скористатися цим можна буде з січня 2022 року. Із відповідною ініціативою виступив Президент Володимир Зеленський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus