USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

До втечі луцького злочинця з-під варти причетна неповнолітня

14 Листопада 2016 12:15
Лучанину Руслану Гончаруку, який у вересні, погрожуючи конвоїрам зброєю, втік з-під варти, допомагала неповнолітня дівчина.

Про це стало відомо з вироку Луцького міськрайонного суду, - інформує ВолиньPost.

Так, правоохоронці встановили, що 15 вересня неповнолітня дівчина отримала дзвінок від Руслана Гончарука, який попросив її зустрітись з його товаришем, забрати у нього пакет та перенести його до Луцької міської клінічної лікарні.

Дівчина погодилась та зустрілась із чоловіком в одному зі спортивно-оздоровчих комплексів міста, забрала пакет, в якому побачила щось, схоже на пістолет і гранату, та відвезла його до лікарні, де залишила в туалеті.

І трохи згодом зловмисник поскаржився конвоїрам, що наївся цвяхів, його завезуть до лікарні, звідки він і втік.

Щоправда через кілька днів після його затримання правоохоронцям вдалося розшукати його пособників.

Проти неповнолітньої відкрили кримінальне провадження через пособництво у втечі з-під варти. Однак ще на стадії слідства дівчина у всьому зізналась та уклала з прокурором угоду про визнання винуватості.

В суді обидві сторони просили затвердити угоду, а відтак вироком Луцького міськрайонного суду неповнолітню засудили до 3 років тюрми, проте з річним іспитовим терміном.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, у Луцьку судитимуть правоохоронця, через якого з-під варти втік злочинець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
неповнолітня??? Показати IP 14 Листопада 2016 15:31
я? Я ще дам фори любій повнолітній!
МедсестраТак Показати IP 14 Листопада 2016 20:55
А пакет привезли на чорному Тойота ландкрузер Ас ....вт
медбратва до МедсестраТак Показати IP 18 Листопада 2016 19:08
на оранжевому вєліку "зайка-3м"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus