USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Як у Луцьку затримували злочинця-втікача. Відео

11 Жовтня 2016 08:14
Утікача затримали на одній з приватних квартир, де він проживав разом зі спільником, - повідомляють у Департаменті комунікації МВС України.

Як повідомлялося, ввечері 10 жовтня правоохоронці на одній із приватних квартир на вулиці Гордіюк затримали підозрюваного у розбої Руслана Гончарука, де він проживав разом зі спільником.

Нагадаємо, у ніч на 16 вересня втік затриманий, якого правоохоронці тримали у Луцьку під вартою. Оскільки чоловік наніс собі тілесні ушкодження (ковтав гострі предмети), його доставили у міську лікарню. Там він попросився в туалет, вийшов звідти з предметом, схожим на гранату, та, погрожуючи підірвати її, взяв у заручники двох правоохоронців і втік. Прокуратура Волинської області розпочала досудове розслідування за фактом сприяння службовими особами ізолятора тимчасового тримання №1 ГУНП у Волинській області втечі арештованого.

У помешканні під час обшуків знайшли зброю.

Окрім того, як повідомив перший заступник глави Національної поліції, начальник кримінальної поліції Вадим Троян, вирішується питання щодо затримання інших осіб, ймовірно, причетних до втечі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
петро Показати IP 11 Жовтня 2016 09:19
самі випустили-самі зловили !!!!!!!!! менти дуркують
Анонім до петро Показати IP 11 Жовтня 2016 12:54
Приду*ку ти.... випустили нові поліцейські.
сбу Показати IP 11 Жовтня 2016 09:38
а ви казали - в лугандон давно втік))) не знайомий з головним антагоністом публікації, але чисто по фотці не спотвореного інтелектом обличчя, яка давалася на орієнтуваннях можу сказати, що в лугандонії перспектив цей homo erectus не мав, кар'єру міг зробити тільки в ролі орка в окупаційних НЗФ, а це до першого бою. і це не в тилу з патрульними воювати. (барабанячи в такт пальцями по столу): такіх нє бєрут в попочлєнци, такіх нє бєрут в попочлєнци, спАйсмен, спАйсмен, мір!
Че Показати IP 11 Жовтня 2016 09:46
Правопорядок в стране определяется не колличеством воров, а умением властей их обезвреживать! Поліції респект!
Луцьк Показати IP 11 Жовтня 2016 09:47
Чисто так на квартирі...
МІЛІЦІОНЕР Показати IP 11 Жовтня 2016 10:18
СЛАВА УКРАЇНСЬКІЙ МІЛІЦІЇ-САМЕ ТАК МІЛІЦІЇ, А НЕ ПОЛІЦІЇ, БО ЗРОЗУМІЙТЕ ЩО ВСЕ ТІЛЬКИ НА НІЙ І ТРИМАЄТЬСЯ.
Просто до МІЛІЦІОНЕР Показати IP 12 Жовтня 2016 16:23
Явно ти не звідти... Поліцейськими в основному бачать ПАТРУЛЬНИХ, які селфікі і т.д. За працівників різних відділів і управлінь народ мову не веде, бо не розуміється в її структурі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus