USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

До Клімчука у депгрупу пішло п’ять «бютівців»

27 Серпня 2010 11:35
Шестеро депутатів облради стали членами депутатської групи «Волинська ініціатива».

Про це стало відомо 27 серпня під час сесії Волинської обласної ради.

Свої заяви на вступ до групи написали напередодні сесії Іван Карпомиз (фракція «Наша Україна»), Василь Шевчук (БЮТ), Анатолій Притулюк (БЮТ), Богдан Клемба (БЮТ), Роман Притолюк (БЮТ) та Володимир Латковський (БЮТ).

Згідно заяв, озвучених головою облради Анатолієм Грицюком, ці депутати від 27 серпня просять їх вважати членами депутатської групи «Волинська ініціатива».

Депутатська група «Волинська ініціатива» була створена 7 травня. Тоді до неї увійшло 17 депутатів, зокрема, Борис Клімчук, Наталія Янко, Іван Корсак, Петро Пронь, Олександр Башкаленко, Віктор Гупало та інші. Очолив групу Борис Клімчук.

А 30 червня до голови Волинської облради надійшли п’ять заяв від депутатів із повідомленням про вступ до депутатської групи «Волинська ініціатива». Тоді новими членами депутатської групи стали член фракції «Рідна Волинь» Олександр Товстенюк, члени фракції блоку Литвина Віктор Шумський, Василь Дмитрук, Андрій Турак та регіонал Володимир Колотюк.

Деякі політичні сили на Волині назвали створення «Волинської ініціативи » «спробою переформатувати найвищий представницький орган краю «під Януковича» та його «губернаторського» ставленика Бориса Клімчука», а саму групу – волинським аналогом «коаліції тушок».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
Тушкан Показати IP 27 Серпня 2010 11:39
Черговий провал Грицюка! Чого дивуватися, якщо Грицюк перший втік з обласної ради заявивши, що йде на мера Луцька. Ось хто перша тушка.
друг до Тушкан Показати IP 27 Серпня 2010 12:14
На жаль так, провал. Але не Грицюка. Прихід до влади яничар - це провал всієї України. Анатолій Петрович, тримайтеся, не зважайте на зрадників.
подруга до Тушкан Показати IP 31 Серпня 2010 10:42
у такої людини, як Грицюк провалів не буває, тим більше з обласної ради він не тікає, а на мера іде за проханням партії, бо досить уже Шибі знущатися з нашого міста!!!
подруга до Тушкан Показати IP 31 Серпня 2010 13:12
Така людина, як Грицюк немає провалів. З обласної ради він не тікає, а на вибори мера іде за рішенням партії, бо потрібно вже нарешті навести порядок у нашому місті.
зрадникам Показати IP 27 Серпня 2010 11:51
"Будь ты проклят, ты всех нас предал" (с) http://play.ukr.net/videos/show/key/a5d9d96ef157b538c063c3b36829a2ba/
Громадська ініціатива "ІМПІЧМЕНТ ПроФФесору-зеку" Показати IP 27 Серпня 2010 12:01
БЮТівці - продажні шкурники!!! Вони ворогиУКРАЇНИ, зробили себе такими своєю зрадницькою,ворожою,злочинною політичною діяльністю:ЯНІКЄВИЧ,АСАРОВ,КОЛЄСНІКОВ,ТІГІБКО,ТАБАЧНІК,КЛЮЄВ,БОЙКО,КІРІЛЛ,ЛУЖКОВ і їх мерзотні тушки-зрадники!!! ---P.S.БЮТ- кримінально-олігархічного клану, злочинно-сіоністського каганату.За вкрадені мілльярди її до суду!Теж саме до донецького кримінально-олігархічного клану -Партії регіональних рейдерів, партії брехунів і українофобів, московських яничарів!
так отож до Громадська ініціатива "ІМПІЧМЕНТ ПроФФесору-зеку" Показати IP 27 Серпня 2010 12:16
Додам: не всі БЮТівці зрадники. А Іудам - бог дасть по заслугам
регіонал до Громадська ініціатива "ІМПІЧМЕНТ ПроФФесору-зеку" Показати IP 27 Серпня 2010 12:18
Вдушіться своєю жовчю! Януковича нашого вам не скинути! А скоро буде наш, регіонний мер Романюк - тоді ми всіх тут по норам розженем і до тебе доберемось
makar до регіонал Показати IP 28 Серпня 2010 13:17
регіонал.тобі 3.14здець!
анонім Показати IP 27 Серпня 2010 12:32
Найближчим часом "тушки" появляться на агітаційних плакатах, флеєрах тощо. Чому б чесно маркером, скажімо, воїнам Любарта не писати: "Тушка". Більш ніж впевнений, що два "тушкованих" брати йтимуть по горохівському багатомандатному (для них і закон змінять) мажориритарному округу до облради, а от чи прозвітують брати перед виборцями рідного району про процеси "тушкування"???
Лучанин Показати IP 27 Серпня 2010 14:23
Да, Анатолій Притулюк та Роман Притолюк завжди тримають ніс за вітром... Починали ще в радянські часи і... непогано навчились-куди фіга туди й дим! Як і славнозвісний профспілковий діяч І.І. Карпомиз. Підуть за ким хоч, аби при владі утриматись...
регіонал 2 Показати IP 28 Серпня 2010 00:27
Вдушіться своєю жовчю! Януковича нашого вам не скинути! А скоро буде наш, регіонний мер В.Бондар - тоді ми всіх тут по норам розженем і до тебе доберемось
лучанка Показати IP 28 Серпня 2010 08:51
Дякувати "дєду" Місця в списку БЮТу продав блазням, тепер вони йому і показали дулю. Що заварив "дєдуля", тей "хлебай"
makar до лучанка Показати IP 28 Серпня 2010 13:18
і тобі теж...
Андрій Показати IP 28 Серпня 2010 08:59
Таке маргінальне утворення, як БЮТ, годиться для керування якоюсь мініатюрною африканською державою, де вміють рахувати лише до десяти і ще носять набедренні повязки. Україна - бідна держава з бідним населенням, яке на 80% не має доступу до правдивої інформації. Таких людей легко обманювати, брехати їм про "щасливе мабутнє" з Тимошенко.
РАД Показати IP 29 Серпня 2010 09:28
Рай чертей Переворот в мозгах из края в край, в пространстве масса трещин и смещений: в аду решили черти строить рай, как общество грядущих поколений. Известный черт с фамилией Черток, агент из рая, ночью, внеурочно отстукал в Центр: «В аду черт знает что!» Что именно, Черток не знает точно. Еще ввернул тревожную строку для шефа всех лазутчиков - Амура: «За мной следят, сам Дьявол начеку, и крайне ненадежна агентура». Тем временем в аду сам Вельзевул потребовал военного парада, влез на трибуну, плакал и загнул: «Рай, только рай - спасение для ада!» Рыдали черти и визжали: «Да! Мы рай в родной построим преисподней! Даешь производительность труда! Пять грешников на нос уже сегодня!» «Ну что ж, вперед! А я вас поведу, - закончил Дьявол. - С богом! Побежали!..» И задрожали грешники в аду, и ангелы в раю затрепетали. И ангелы толпой пошли к Нему, к Тому, Который видит все и знает. А Он сказал, что Он плевал на тьму, лишь заявил, что многих расстреляет, что Дьявол - провокатор и кретин, его возня и крики - все не ново, что ангелы - ублюдки как один, и что Черток давно перевербован! «Не рай кругом, а форменный бедлам! Спущусь на землю, - там хоть уважают. Уйду от вас к людям ко всем чертям, - пущай Меня вторично распинают!..» И опустился. Кто Он? Где живет?.. Но как-то раз узрели прихожане: на паперти у церкви нищий пьет; «Я - Бог! - кричит. - Даешь на пропитанье!» Конец печален. Плачь, и стар, и млад! Что перед этим всем сожженье Трои? Давно уже в раю не рай, а ад. Но рай чертей в аду зато построен. © Владимир Высоцкий. Текст, музыка, 1970 © Владимир Высоцкий. Исполнение, 1970

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus