USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Клімчук очолив пропрезиденську депутатську групу у Волиньраді

7 Травня 2010 11:30
Депутатська група «Волинські ініціативи», до якої увійшли, зокрема, Борис Клімчук, Наталія Янко, Іван Корсак, Петро Пронь, Олександр Башкаленко, Віктор Гупало та інші, створена 7 травня у Волинській обласній раді.

Всього до «Волинських ініціатив» увійшло 17 обранців. Очолив групу Борис Клімчук.

Оголошенню про утворення цієї депутатської групи передував виступ депутата Ігоря Гузя. Він звернувся до депутатів, як представник опозиційного Комітету захисту нації і держави з повідомленням про те, що керівництво області, яке представляє інтереси Віктора Януковича, хоче «переформатувати склад Волинської облради та переламати депутатів через коліно».

Гузь повідомив, що на депутатів здійснюється тиск, а після того, як облрада опротестувала «Харківські угоди» з приводу продовження договору оренди Чорноморського флоту РФ на території Кримського півострову, керівництву області «надавали по шапці» у Президента.

Він зазначив, що меншість хоче диктувати умови більшості, проте облрада «не буде співати під чужу дудку». Гузь повідомив, що незабаром пропрезиденські групи можуть бути утворені у Луцькій і Ковельській міськрадах.

Реагуючи на виступ Гузя, Борис Клімчук сказав: «Волинь - важлива частка. Але ще є 45 мільйонів, вибір яких треба поважати всім, в тому числі на Волині. Кучма отримав у 94-му році менше голосів, проте на наступних виборах більше 70-ти відсотків».

«Я не маю вердикту ділити вас по політичних прапорах, більш того маю на це заборону. Ми будемо переконувати повсякчас про нашу роботу. Можливо менш публічно. Бо знаємо ціну слова і обіцянки, причому нездійсненої», - прокоментував Клімчук.

Він зазначив, що «держава повинна мати сильну, дієву опозицію. «Виборювати владу – священне право опозиції», - зазначив голова ОДА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Депутат Показати IP 8 Травня 2010 01:07
Ганьба Гузю, і це наше майбутнєє, він крім того як кричати більше нічого не вміє, що він зробив для волинян....ТРІПАЧ!!!!!!!!!!!!
дідо Показати IP 8 Травня 2010 06:23
"великий патріот" Корсак у прокремлівській фракції....та Коцан швидко перефарбувався...гроші та влада все роблять..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus