USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

До Луцька привезли цілющі трави з Рівного

14 Листопада 2008 15:54
За народною медициною майбутнє. Таке твердження висловив директор Волинського краєзнавчого музею Анатолій Силюк під час відкриття виставки  «Кожне ж дерево з плоду свого пізнається», – повідомляє 14 листопада репортер «Волинських Новин».
Експозиція до Волинського краєзнавчого музею прибула із Рівного. Її автором стала завідувачка відділу виставок Рівненського обласного краєзнавчого музею Ганна Данильчук.
На виставці представлений збірник праць про лікувальні властивості трав, який уклав настоятель Свято-Успенської церкви у Рівному протоієрей Михайло Носаль. Також лучанам представили різні фотографії та цілющий гербарій.
Волинський краєзнавчий музей також зробив свій внесок у виставку, помістивши стенди з інформацією та фотографіями, які відображають перебування Михайла Носаля на Волині у 30-ті роки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus