USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

До Топ-100 найвпливовіших українців потрапив лише один волинянин

21 Серпня 2009 09:00
Учора, 20 серпня, часопис «Кореспондент» оприлюднив власну версію Топ-100 найвпливовіших українців. До цієї сотні потрапив лише один волинянин – 41-річний співвласник холдингу «Континіум» Ігор Єремеєв. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Найвпливовішою людиною України за версією часопису стала Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко. На другій сходинці – співвласник «Сисем Кепітал Менеджмент» Ренат Ахметов. На третій – лідер Партії Регіонів Віктор Янукович. На четвертій – головний акціонер групи EastOneEastone Віктор Пінчук. П’ятірку найвпливовіших українців замикає чинний Президент Віктор Ющенку.
 До рейтингу також потрапили і чотири представники релігії. Серед церковних діячів найвпливовішим визнали Патріарха Філарета (30 місце).
На дві сходинки від нього нижче рейтингу – глава УПЦ МП Митпоролит Володимир. На 54 місці опинився очільник УГКЦ Любомир Гузар. А на 59 – головний равин Києва та України Яків Дов Блайх.
Волинь у рейтингу представлена лише бізнесменом Ігорем Єремеєвим, який перебуває на 84 сходинці і є за визначенням часопису «новою людиною в рейтингу».
Співвласник холдингу «Континіум» випередив у рейтингу генерального директора Маріупольського комбінату імені Ілліча Володимира Бойка та екс-міністра фінансів Віктора Пинзеника.
По-перше, Єремеєв, власник Херсонського НПЗ, не перестає розширювати мережу автозаправок WOG. Наразі він розливає пальне на 371 АЗС. Для порівняння, у відомого російського бренду «Лукойл» в Україні розташовано 269 заправок.  Другий напрямок, в якому Єремеєв почуває себе королем, – харчопром (зокрема мережа молокозовадів групи «Континіум» ). Тертя галузь, яка потрапили до кола зору мультиміліонера, – будівництво. І по-черверте, Єремеєв розбудовує мережі СDMA-зв’язку, зберегаючи позиції одного із трьох найбільших гравців в цьому сегменті українського ринку. Нагадаємо, що Ігор Єремеєв нещодавно очолив Топ-20 найвпливовіших волинян.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 21 Серпня 2009 12:09
я не поняв! а де Бірюков?!!!
Василь Показати IP 21 Серпня 2009 12:44
Спочатку зелінський а потім лише бірюков! Дотримуйтесь, панове, послідовності!...
Аноним Показати IP 22 Серпня 2009 12:50
взагалі-то "сЕгмент", а не "сІгмент"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus