USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Добкіна арештували з заставою 50 млн гривень

15 Липня 2017 17:12
15 липня народному депутату від «Опозиційного блоку» Михайлу Добкіну Печерський суд Києва обрав запобіжний захід, інформує Громадське радіо.

Суд виніс рішення задовольнити клопотання Генпрокуратури України про взяття Михайла Добкіна під варту із можливістю внесення застави. Проте Добкін не був затриманий негайно. Суд дав йому 5 днів на внесення 50 мільйонів гривень застави. Якщо через 5 днів гроші не внесуть, народного депутата арештують.

Під вартою Добкіна триматимуть до 14 вересня.

Раніше Прокуратура просила суд арештувати Добкіна із заставою у 150 мільйонів гривень. У свою чергу, нардеп Юрій Бойко заявив, що всі депутати «Опозиційного блоку» готові взяти Добкіна на поруки.

13 липня Верховна Ради України дала згоду на зняття депутатської недоторканності та притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата від «Оппоблоку» Михайла Добкіна. За це рішення проголосувало 288 депутати.

Під час розгляду членами Регламентного комітету ВР подання на Михайла Добкіна, Юрій Луценко зазначив, що, на думку слідства, в діях голови Харківської міської ради Добкіна вбачаються ознаки сприяння в шахрайстві та розкраданні комунальної власності в особливо великих розмірах.

Водночас, народний депутат від фракції «Опозиційний блок» Михайло Добкін заперечував всі обвинувачення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
досить терпіти Показати IP 15 Липня 2017 17:39
Сьогодні в суботу, 15 липня, в Печерському райсуді Києва мають обрати запобіжний захід депутату він "Опозиційного блоку" Михайлу Добкіну. На судове засідання, окрім його колег по фракції Вадима Новинського та Нестора Шуфрича, також завітав молодший брат – Дмитро Добкін. Як помітив кореспондент , Добкін-молодший почувається не дуже добре. Під час засідання він поводився дивно. НАРКОМАНАМ ПЛАТЕ УКРАЪНСЬКИЙ НАРОД ЗАРПЛАТИ Ы ТЫ НАРКОМАНИ ЗАКОНИ ПРИЙМАЮТЬ !!! ХТО НАМИ КЕРУє - НАРКОМАНИ, БАНДИТИ, КОРУПЦІРНЕРИ ЗЛОДІЇ !!!! ЖАХ НАРОДЕ ПРОСНИСЬ !!! Простий чиновник проходить два місяці спецперевірку, а тут треба групу незалежних медиків щоб тих наркоманів, пяниць і психів- горе- народних депутатів перевірили чи в дурку чи у верховну зраду !
123 до досить терпіти Показати IP 16 Липня 2017 09:53
В мене запитання, А МОЖЕ ЙОГО ТАКІ Ж УПАРЕНІ НАРКОМАНИ ВИБИРАЛИ ? ЧИ ЯКІ ТО ВИБОРЦІ ЩО ТАКОГО ДОВБНЯ І ЗЛОДІЯ В ДЕПУТАТИ ВИБРАЛИ !
ОЛЕГ Показати IP 15 Липня 2017 18:01
Мишя ! Да что для тебя 50 лямов ?! Ты на семечки тратиш большэ !!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus