USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Доходи луцького бюджету зростуть, але рік буде «дуже складний»

10 Січня 2009 09:15
Чиновники не приховують, що луцький бюджет цьогоріч буде досить куцим. Про це йшлося під час бюджетної наради в мерії за участю депутатів міськради та керівників підрозділів муніципалітету, – інформує репортер «Волинських Новин».
Як розповіла директор фіндепартаменту міськради Лілія Єлова, цей рік буде «ну дуже складний». Зокрема проект бюджету-2009 передбачає, що надходження до міської казни від податку з доходів фізичних осіб залишиться на минулорічному рівні (понад 203 мільйони гривень), а це основні надходження до бюджету.
Загалом, як свідчать розрахункові показники доходів і видатків міського бюджету, доходи загального фонду без дотацій становитимуть трохи більше, ніж 303 мільйони гривень. Разом із доходами спецфонду вони не перевищуватимуть 363 мільйони гривень.
Проект луцького бюджету-2009 порівняно із минулим роком передбачає скорочення видатків на органи місцевого самоврядування (на 5 мільйонів гривень – до 12,6 мільйона), а також на фізкультуру і спорт (на 250 тисяч гривень – до 1,8 мільйона).
Найбільше коштів традиційно спрямують на освіту (151,6 мільйона гривень) та охорону здоров’я (77,8 мільйона гривень). Ще майже 11,3 мільйона пропонується виділити галузі культури.
В частині видатків, що не враховуються в обсяг між бюджетних трансфертів, планується удвічі скоротити видатки на благоустрій міста – до 9,3 мільйона гривень. Натомість удвічі зростуть витрати на капітальний ремонт житлового фонду – до чотирьох мільйонів гривень.
Довідково:
За неофіційною інформацією, на програму «Дахи» у 2009-му спрямують близько 2 мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
дідо Показати IP 10 Січня 2009 09:54
совок продовжується... виділення грошей на кап ремон житлового фонду?... це ПРИВАТНІ квартири і чого місто робить їм ремонт... своє майно треба ремонтувати за свої кошти, а не громади...на горілку з ковбасою мають, то знайдуть бабло і на ремонт даху...
Анонім Показати IP 10 Січня 2009 18:19
Як можуть ЗРОСТИ доходи? що за маячня?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus