USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Долю молодіжних проектів презентували у Луцьку

12 Березня 2009 11:48
У Волинському прес-клубі 12 березня відбулася прес-конференція заступника начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту Волинської ОДА Ігоря Дмитришина та начальника відділу у справах сім’ї та молоді Луцької міської ради Ігоря Гузя. Чиновники оприлюднили результати конкурсів проектів громадських організацій, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
За словами пана Дмитришина, при формуванні цьогорічних бюджетів були побоювання, що на молодіжні проекти, з огляду на фінансову кризу, можуть виділити вдесятеро менше, ніж у минулому році. Проте найпесимістичніші прогнози не справдилися і фінансування таких видатків зменшили лише вдвічі порівняно з 2008-м – із 200 тисяч гривень до 100 тисяч. Претенденти ж подали заявок на суму понад 700 тисяч гривень.
 
Ігор Дмитришин зазначив, що особливістю цьогорічного конкурсу проектів на молодіжну проблематику є те, що у ньому взяли участь громадські організації не лише з Луцька, а й з Ковеля та Нововолинська. Також чиновник презентував друковану продукцію, присвячену 100-річчю з дня народження Степана Бандери.
 
Ігор Гузь зазначив, що у цьому році спостерігається регрес щодо фінансування молодіжних проектів, хоча сам чиновник у цьому році чекав на збільшення цієї суми. У Луцьку мають профінансувати проекти теж на 100 тисяч гривень, хоча громадські організації подали їх на суму приблизно 390 тисяч гривень.
 
Пан Дмитришин і пан Гузь розповіли про конкретні проекти, які реалізовуватимуться у Луцьку та на Волині. Зокрема, планується проведення фестивалю «Кордон 803» на кордоні України та Польщі поблизу Володимира-Волинського.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus