USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

Домашнім улюбленцям лучан – найкраще: справжні європейські корми «Fitmin»*

2 Жовтня 2012 16:16
Чеський корм для собак та котів супер-преміум класу «Fitmin» презентували у Луцьку. Під час виставки собак, що відбулася в обласному центрі, власникам домашніх улюбленців безплатно роздавали різні види сухих кормів, як кажуть, на пробу.





Офіційним розповсюджувачем кормів «Fitmin» в Україні є рівненська фірма «Лорі». Як розповів її менеджер Микола, торгова марка Fitmin належить міжнародній компанії Dibaq (Іспанія), що гарантує сучасне європейське обладнання, дизайн, застосування новітніх технологій у виробництві. А от виготовляють ці корми у Чехії: виробничі площі розташовані у передгір'ї Татр — це вікові традиції у собаківництві, педантичність та скрупульозність у роботі.

«Варто зазначити, що компанія «Dibaq» працює на ринку кормів для тварин вже понад 28 років. Виробнича група включає в себе 25 підприємств, що працюють в 27 країнах світу. За останні 5 років компанія виросла майже в два рази і входить до п’ятірки провідних виробників кормів для тварин в Європі» - додав Микола.

Він також наголосив, що одним з пріоритетів маркетингу торгової марки Fitmin є відсутність масованої реклами. Виробник, а також і дистриб`ютори продукції, не планують витрачати значних коштів на рекламу, аби потім не закладати цих витрат у вартість кормів. «Fitmin — це корм, який сам себе рекламує, сам себе продає. Як кажуть його «батьки», технологи з Чехії: «Ми, замість потужної реклами, закладаємо в корм свіжі та якісні продукти». А що ще потрібно для споживача? Нам здається це найкращий варіант для наших чотирилапих друзів» - пояснив менеджер фірми-дистрибутора.

Розповів Микола також про основні складники кормів «Fitmin». Так, вони містять лише безпечні консерванти: вітамін Е (токофероли) та С (аскорбінова кислота). «В цих кормах немає барвників, підсилювачів смаку, ароматизаторів, а лише справжнє м'ясо, яйця і рибне борошно, пташиний жир, пульпа буряка, вітаміни А, D3, E, B1, B2, B6, B12, C, K3, біотин і антиоксиданти, мікроелементи (залізо, цинк, мідь, марганець, йод, селен), насіння льону, пре-і пробіотики, глюкозамін і хондроїтин, фруктоолігосахариди, поліненасичені омега-3 і омега-6 жирні кислоти а також фосфор і кальцій для міцності кісток і зубів та екстракт Юки зменшує запах екскрементів, покращує абсорбцію аміаку в кишечнику, захищає печінку від токсичності аміаку, запобігає розщепленню гемоглобіну» - пояснює фахівець з продажу.







Слід зауважити, що під час виставки, собаки охоче їли запропоновані зразки продукції.




Власникам домашніх тварин, які зацікавилися продуктами «Fitmin», фірма «Лорі» пропонує вигідні умови співпраці, індивідуальну програму лояльності, низку знижок та акційних пропозицій.

«Ми представляємо продукт, який є одночасно якіснішим і дешевшим у своєму ціновому сегменті серед існуючих на ринку брендів. Бо, «змінюючи хороше на краще, Ваш гаманець не худне!» - запевняє Микола.

Він також нагадав, що фірма «Лорі» — це відомий гравець на зооринку країни, фірма, якій незабаром виповниться 20 років.





Також менеджер запевнив, що фірма «Лорі» зацікавлена підтримувати діалог як з потенційними, так і з нинішніми покупцями: «Якщо вам не байдуже, чим ви годуєте своїх котів та собак, ви хочете дізнатися більше про правильне та корисне харчування домашніх улюбленців, ми маємо ще декілька десятків порад. Вам треба лише надіслати свої запитання на нашу електронну адресу: [email protected] і очікувати відповіді».

***
Адреси магазинів, де можна придбати корми «Fitmin» в Луцьку:
ПП Вінник Марина, Завокзальний ринок, магазин «Зоомікс»;
ПП Попадюк, вул. Сенаторки Левчанівської, 4 (колишня Медведєва), ветеринарна аптека-магазин «Добрий господар»;
ПП Грицуняк, Завокзальний та Центральний ринки, магазин «Багіра»;
ПП Захарчук, проспект Волі, 39а, магазин «Природа»;
ПП Глинський, вул. Теремнівська, 89в (біля готелю «Кедем»), магазин «Флора-Фауна».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 25
D Показати IP 2 Жовтня 2012 17:54
По чом джинса?
Рома Показати IP 2 Жовтня 2012 18:45
Аж смішно читати про "найсвіжіше м'ясо, яйця", купу вітамінів, і заводи в екологічно чистих горах. Запитайте в будь якого досвідченого ветеринара: він НІКОЛИ не порадить годувати тварину сухим кормом. Хоча якщо потрібно чимшвидше угробити домашнього улюбленця - тоді сухарів насипав, і хай песик трощить, правда недовго. Я теж, дурний, годував свою кицю "сухарями", в результаті, їй всього 8 років, а вже повипадали майже всі зуби, жувати вона зараз нічого не може, крім рідкого. Ветеринар сказав, що це майже 100% через "сухарі". Сечокам'яна хвороба в кішок в більшості випадків теж по тій же причині: власникам просто влом щось готувати, а тут сипнув пару жмень, і проблем ніяких. Ніяких, крім вбитого здоров'я тварини. Але це ж не проблема, ну здохне, не біда, можна нового котика/собачку взяти, їх взагалі безкоштовно роздають люди, бо немає куди дівати, тому що кішку стерилізувати - 200грн. жаба давить. Загалом, проблема комплексна, і поки наш тупуватий народ не почне думати головою, нічого з місця не зрушиться. Транснаціональні компанії так і будуть продовжувати заробляти мільйони на здоров'ї тварин.
Олександр до Рома Показати IP 2 Жовтня 2012 22:19
всього 8 років??? хтось дуже погано вчився в школі, та середня тривалість життя у котів 10-12 років, так що, не "всього", а "аж 8 років" )))) це в перерахунку на людський вік 52 роки )) далеко не всі в 52 роки можуть жувати "сухарі" своїми власними зубами )))))
Рома до Олександр Показати IP 3 Жовтня 2012 12:43
Домашній кіт запросто проживе 15, якщо його годувати нормальною збалансованою їжею і піклуватися про нього. Так що 8 для кота - це не "аж", а "всього лиш". А якщо забити на нього і годувати одними сухарями, то ви праві, 10 років не всі протягують.
Fitmin до Рома Показати IP 3 Жовтня 2012 12:50
Романе, нам приємно, що дана публікація не залишила Вас байдужим! Так, більшість ветеринарів дійсно професіонали своєї справи, і ми не ставимо ні в якому разі це під сумнів. Їхня робота присвячена турботі про наших вихованців, за це їм велика шана, але дуже часто ветеринарам не вистачає знань, коли мова заходить про харчування. Далеко не всі ветеринари мають належні знання в області дієтології. Виходячи з цього, цінність їхніх порад, стосовно того чи іншого виду корму, доволі сумнівна. Ви абсолютно праві, неправильне харчування, неякісні інгридієнти в кормах, шкідливі додатки, можуть стати причиною низки дуже серйозних захворювань у тварин, таких як хвороби сечових шляхів, захворювання нирок, стоматологічні захворювання, хронічні проблеми з травленням, діарея, запор, запальні захворювання кишечника, різного роду алергії, заворот кишок, сліпота, не правильний розвиток мозку, фатальні хвороби серця, та навіть рак. Але проблема не в тому, що Ви кормили свого кота "сухим" кормом, а в тому, яким саме кормом! Можливо, я Вас здивую, але корм по 15 гривень за кіло, апріорі, не можу бути якісним та корисним. Для того, щоб придбати збалансоване та по справжньому корисне харчування, достатньо лише уважно прочитати етикетку. Склад корму вказаний на упаковці, і в даному випадку, написаному варто вірити. Бо корм Fitmin виготовляється в Чехії, а це не Україна і не Росія - це Європа. Відповідно там діють європейські норми і закони, які дуже суворі до виробників-порушників. Якщо при перевірці інформації на упаковці не відповідає результатам аналізу продукту, фірма-виробник виплачує астрономічні штрафи і навіть може припинити існування. Кому цікаво надсилайте запитання на: @: [email protected]
Рома до Fitmin Показати IP 3 Жовтня 2012 14:20
Годував тільки французьким Royal Canin, його ціна далеко не 15грн,інколи Hills, віскаси/фріскіси не визнаю. Результат все одно сумний. Так що не треба тут розпинатися про "суперякість" вашого корму, будь-який "сухарь", навіть суперпреміум класу - це фабрична отрута для тварин тих власників, кому ліньки приготувати нормальну їжу для свого улюбленця. Я розумію, його потрібно продавати і заробляти гроші. І клієнти у вас будуть. На жаль.
Fitmin до Рома Показати IP 3 Жовтня 2012 15:59
А ніхто і не говорить про "супер-якість", мова йде про оптимальне співвідношення, про баланс всіх необхідних вітамінім, мінералів, які мають бути у кормах для собак та котів. Мають бути, але, як і в будь-якому правилі, тут можливі свої винятки. Сумнівно, що величезні транснаціональні корпорації з усією своєю армією юристів не грішать порушенням цих чи інших законів, чи принаймні не намагаються обходити їх. А за рахунок чого покривати величезні витрати на рекламу? Допускаємо, що це можливо відбувається і за рахунок погіршення якості чи зміни певних інгредієнтів на більш дешеві. І це не безпідставно, ці припущення основані на величезній кількості скарг, про значне погіршення якості більшості відомих брендів. Крім цього занепокоєність викликає масове використання виробниками кормів, так званих, “поганих” консервантів. "Погані" - це ВНА, ВНТ, Propylgallat та Ethoxyquin. Вони розчиняються в жирах і у великих кількостях надзвичайно шкідливі для здоров'я. Осідаючи в жирових прошарках і печінці, рано чи пізно ведуть до появи алергії, неправильного росту, пошкодження нервової системи і печінки, а також можуть викликати рак. Будьте уважні, саме ці шкідливі речовини містяться в деяких преміальних та супер-преміальних кормах, які широко розрекламовані в Україні, але з етичних міркувань не будемо їх тут називати. Тим більше, Ви і так їх всі дуже добре знаєте. А до безпечних консервантів відносяться вітамін Е (токофероли) та С (аскорбінова кислота) - саме вони входять до складу нових, сучасних та високо-технологічних кормів, таких, як зокрема Fitmin. Тим більше в нашому кормі немає ні барвників, ні підсилювачів смаку, ні ароматизаторів. Ось що входить в склад корму Fitmin: - справжнє м'ясо, як джерело високоякісного білка, забезпечує міцні м'язи і здорове тіло; - яйця і рибне борошно, прекрасні джерела білка для собак. - легкозасвоюємий пташиний жир, дуже хороше джерело енергії для тварин. - пульпа буряка, оптимальне джерело клітковини для собак і кішок. - вітаміни і антиоксиданти допомагають боротися зі стресами і нездужаннями, з передчасним старінням. - оптимальне співвідношення фосфору та кальцію для міцності кісток і зубів. - насіння льону як природнє джерело омега-3 жирних кислот, необхідних для здорової блискучою шерсті. Поліненасичені омега-3 і омега-6 жирні кислоти для здорової і красивої шерсті і шкіри тварин. Омега-3 (її ще називають Декозагексаєнова кислота, або DHA) особливо потрібна цуценятам, вона забезпечує гостроту зору, сприяє правильному розвитку клітин мозку. - для поліпшення травлення і зміцнення імунітету використовують так звані пре-і пробіотики - сухі розчини лактобактерій, ті ж, що містяться в деяких "людських" йогуртах. - в кормі для великих порід і для старіючих собак включені глюкозамін і хондроїтин - для підтримки здоров'я суглобів. - фруктоолігосахариди (FOS) підтримують корисну мікрофлору кишечника, захищають кишечник від патогенних мікроорганізмів, що викликають нетравлення, сприяють кращому засвоєнню кальцію, знижують рівень LDL-холестерину - екстракт Юки зменшує запах екскрементів, покращує абсорбцію аміаку в кишечнику, захищає печінку від токсичності аміаку, запобігає розщепленню гемоглобіну (також є профілактикою метгемоглобінемії). - хелатні мікроелементи (залізо, цинк, мідь, марганець, йод). Хелатний стан, це стан, у якому іони металів здатні повністю засвоюватися організмом тварин. - життєво важливий органічний селен - антиоксидант, що сприяє довголіттю, також запобігає онкологічним захворюванням та хворобам серця. - таурин. Серцево-судинні захворювання, фатальні хвороби серця у кішок і деяких собак, як тепер відомо можуть бути викликані дефіцитом амінокислоти таурину. Сліпота є ще однією ознакою дефіциту таурину. - Вітаміни А, D3, E, B1, B2, B6, B12, C, K3, біотин та інші біологічно активні речовини.
Чеширский Кот Показати IP 3 Жовтня 2012 10:52
Лучше свежая рыбка и печеночка. Вы уж мне поверьте. :))))))))))))))))
Случайный Прохожий до Чеширский Кот Показати IP 3 Жовтня 2012 12:22
И откуда только у наших людей такое невежество?? В свежей рыбе может быть множество "сюрпризов", начиная от глистов и разных паразитов и заканчивая не потно чем!!! Следует помнить, что плохо проваренная или непрожаренная рыба не только вызывает отравление, но и может быть источником заражения человека и домашних животных гельминтами. Еле заметные глазу личинки глистов, находящиеся во внешне здоровой рыбе, попав в организм человека и рыбоядных животных, вызывают тяжелые заболевания — описторхоз и дифиллоботриоз. Лично я для своей кошки такого не желаю!!!
Так проваренная, рыбка, проваренная. Про сырую речи нет.
Лучанка до Случайный Прохожий Показати IP 3 Жовтня 2012 13:43
А для людини не те саме? Повністю логіка відсутня-тільки лишень реклама корму..., те саме й для людини! То давайте не будемо рибу вживати, м'ясо також,бо можуть не доперевірити чи воно придатне чи не придатне... Треба знати що купувати і чим свіжіше-тим корисніше, а корм-це так, я вже колись давала своєму коту-що від корму ж глисти і з'явилися!!! Якщо часу нема-то можна молока дати коту, а собаці кашки зварити присмачивши чимось свіжим для запаху і бігти по спарвам,але навіщо брати тварину якщо в тебе часу на неї нема??? Тоді взагалі не варто брати...,це те саме що людину мівіною годувати кожен день...,реклама її теж "хороша" і "добра",а насправді-це біда! Більше б українці думали, радили, співчували один одному щиро, ставили себе на чуже місце-легше б нам всім з вами жилося!!!
Лучанка до Чеширский Кот Показати IP 3 Жовтня 2012 13:26
=) Хороший котик,а головне мудрий)))
Лучанка Показати IP 3 Жовтня 2012 13:39
Найкраще давати тваринам таке: собакам: кашу перлову,молоко,кості, м'ясо, купити хороші вітаміни ще для підтримки імунітету,все домашнє,що їсте самі-давайте те ж тваринам, вони вам за це вдячні тільки будуть, а не сухий корм, його можна часом, раз в пів року дати,щоб тварина не звикала,але не систематично...,якщо в вас є тварина, ви берете її-ви повинні розуміти,що це жива істота, що за нею потрібно доглядати та її потрібно оберігати так само як і людей від усього поганого та некорисного!!!І ще стре не добре давати-ваерене має бути, гречку можна давати,рис додаючи моркву та червоний буряк, знаю,що капусту не можна давати тваринам і ліверну ковбасу, краще м'ясо! Котяче меню Кішці можна давати сир, кисле молоко, сметану, молоко, варені овочі, супи, відварні борошняні вироби, дитяче харчування, дріжджі, варену рибу і сире м’ясо. Деякі види сирої риби містять тіаміназу, фермент, що руйнує тіамін (вітамін В1) і викликає авітаміноз.Якщо риба займає в харчуванні більше 10%, це може призвести до авітамінозу. Кішки можуть вживати в їжу та інші продукти харчування, що використовуються людиною, такі як фрукти, сирі овочі, солодощі, якщо вони не викликають розлади травлення.Всі перераховані продукти повинні займати в раціоні кішки незначну частину. Знайдіть правильне співвідношення між продуктами, що містять кальцій і фосфор. Знайдемо спосіб приготування їжі своєї кішці, при якому вітаміни руйнувалися б у мінімальному ступені.Деякі продукти, які вживаються кішкою в їжу, містять недостатню кількість вітамінів (наприклад, м’ясо). Отже... Їжа повинна бути завжди свіжою, не можна давати їжу холодню і гарячою, краще давати теплу чи кімнатної температури і м’ясні продукти необхідно ретельно переморозіть в морозильній камері, не менше 48-ми годин.
Fitmin до Лучанка Показати IP 3 Жовтня 2012 15:32
Шановна Лучанка, "все домашнє, що їсте самі" категорично ЗАБОРОНЕНО давати собакам!!! Це вже давно доведений і перевірений факт. Ніякі "каші" і "кості" ніколи не забезпечать Ваших домашніх улюбленців всіма необхідними вітамінами та мікроелементами! З харчування собаки слід виключити: Бульйон, навіть самий дієтичний; Свинина - м'ясо свинини дуже жирне, що створює велике навантаження на печінку; Баранина - так само занадто жирна для собаки; Сира річкова риба - в більшості випадків річкова риба уражена личинками гельмінтів (глистів). Рибу необхідно варити і видаляти всі численні кістки; Кістки - всупереч укоріненій помилці, кістки для собаки - загибель. По-перше, вони не засвоюються. По-друге, можуть викликати запор, прорив кишечника, заворот кишок. Особливо небезпечні трубчасті кістки, які мають звичай розщеплюватися на гострі частини. Кістки також сприяють швидкому сточуванню зубів; Макарони - не мають ніякої живильної цінності, розтягують шлунок і провокують повноту. Будь-який алкоголь - здатний призвести до коми та навіть смерті; Сіль - У великій кількості порушує водно-електролітний баланс організму, що може призвести до м'язових судорог і спазмів, або навіть застійної серцевої недостатності; Горох, квасоля та інші бобові - це їжа не для собаки, вона не свиня, у собак недостатньо гарне виведення газів з кишечника. Гриби - можуть містити токсини, які завдають шкоди печінці та ниркам. Шоколад - містить теобромін - серцевий стимулятор і сечогінний засіб. Це може бути фатальним для собаки. Цукор і цукерки - солодощі псують апетит, порушують травлення. Крім того, вони руйнують зуби і вкрай несприятливо впливають на очі, які починають сльозитися. Тісто на дріжджах - причина газів і здуття живота, ведуча до розриву травної системи і грижі. Виноград і родзинки - виноград небезпечний невідомою речовиною, яке руйнує нирки собаки. Брокколі - токсична у великих кількостях. Більшість фруктових кісточок і насіння - Містять ціаногенний глікозид, який призводить до отруєння ціанідом. Хоча самі фрукти не шкідливі. Прянощі - перець, лавровий лист, гострий томатний соус і мускатний горіх. Мускатний горіх може викликати судоми і напади, завдає шкоди центральній нервовій системі. Цибуля і часник - містять токсичний компонент - тіосульфат. Лук більш небезпечний, тому містить більше цього токсину. Кава і чай - небезпечні через кофеїну. Людські вітаміни - особливо ті, які містять залізо, завдають шкоди печінці та ниркам. Картопляні очищення і зелений картопля - містять оксалат, здатний зачепити травну, нервову, і сечову системи. Неякісний, зіпсований сухий корм - сухий корм є дуже гарним живильним середовищем для мікроорганізмів, які з успіхом в ньому розмножуються при порушенні умов зберігання. Неякісні продукти - часто призводить не тільки до шлунково-кишкових розладів, але і є причиною харчових отруєнь. Запліснявіле, протухлої, скислий, зіпсована їжа - коментарі зайві. Не можна давати собаком гарячої, холодної, гострої, солоної, жирної, солодкої і копченої їжею. Собака не повинна знати, що таке сосиски, ковбаса, окіст. Нам відомо чимало власників, які для свого улюбленця здатні зробити неймовірне і не постоять ні за якими видатками та труднощами. В даному випадку все це абсолютно марно. Ковбасні вироби для собаки - отрута. Вони псують печінку, і собака ризикує загинути вже в молодому віці. Адже нам невідомо, які добавки вводять в ковбаси, щоб вони мали привабливий вигляд. Будьте уважні до норм і режиму годівлі своєї собаки, навчитеся їх розуміти. І тоді ваш вихованець буде здоровий і щасливий!
Рома до Fitmin Показати IP 3 Жовтня 2012 16:40
ОК-ОК, панове продавани, переконали. Ми вже всі зрозуміли, що не можна давати ніяких натуральних кормів тварині, а також всіх інших брендів, крім вашого, бо в них капітально впала якість, все іде на рекламу. І тільки з вашим кормом тварина буде здоровою, пухнастою і проживе 100 років. Просто незрозуміло, як собаки і коти до винаходу сушки всі не повимирали, без правильних вітамінів, мінералів і пульпи буряка впридачу. Ви для початку поспілкуйтеся з ветеринарами зі стажем, які ще працювали за Союзу, коли сушки не було. Всі, як один, кажуть, що стільки раку, сечокам'яної хвороби ітд в тварин в той час і близько ніхто не бачив. Все якраз почалося з приходом нових "продвинутих" технологій виготовлення кормів. Але вам же ніхто не авторитет. Для бізнесу важливий прибуток, усе інше вторинне. Щасти вам в продажах, побільше бонусів і премій!
Сергій до Рома Показати IP 3 Жовтня 2012 21:31
Нагадує, розмову бабушек біля підїзду - а от при Союзі, як добре жилося ... і понєслась ))) А зараз все не то, і все не так. І з піною в роті які всі погані і розбещені - просто цирк на дроті. Як розумна людина може заперечувати значення сучасних технологій? Ну ми ж не в кам"яному віці живемо і слава Богу вже не при союзі! Де логіка??
Fitmin Показати IP 3 Жовтня 2012 16:22
Для тих, кому не байдужа тема харчування котів та собак, хто хоче продовжити спілкування, дізнатися більше та отримати глибшу інформацію, ми можемо запропонувати ще кілька десятків корисних порад, які за браком площі ми не можемо повідомити тут. Саме для цього просимо Вас надсилати свої запитання нам на електронну адресу: [email protected] сторінка в контакті: http://vk.com/public43681050
Лучанка до Fitmin Показати IP 3 Жовтня 2012 18:28
Кому ви треба?:)))
Fitmin до Лучанка Показати IP 3 Жовтня 2012 21:05
Кому Ми треба? ) Ми потрібні тим, кому не байдуже що їсть його собака чи кіт, тим хто хоче дізнатися більше, хто дивиться далі за рівень "манної кашки". Тим хто вже переріс менталітет Союзу, тим хто не живе пережитками минулого, а розвивається і рухається в бік цивілізованої Європи ))
Світлана до Лучанка Показати IP 3 Жовтня 2012 21:21
Пані, Лучанка. Кожна людина має вибір і власну думку, як стосовно корму для тварин так і стосовно такту та виховання. Хлопці, як на мене, просто інформують, що є такий корм. Приймали участь у виставці собак, роздавали корм на пробу. Я доречі, там була присутня особисто і все бачила на власні очі. Хоч у мене і немає собаки вдома, але у сусідів є. Взяла для них. Доречі, хвалили. Казали, що дійсно гарний корм. Ніхто нікого не заставляв і не заставляє силою кормити сухим кормом чи чимось іншим. Це вирішує кожен сам для себе - то навіщо тут кидати хамські фразочки "кому ви треба"?? Хлопці працюють і принаймні це вже варто поваги! Пані, не позорьте наше з Вами рідне місто Луцьк.
Чеширский Кот Показати IP 3 Жовтня 2012 17:19
Спасибо Fitminу за науку. :))))))))
Котэ Показати IP 4 Жовтня 2012 14:29
Кормами виходить дешевше кормити ніж простою їжею, особливо суперпреміумом імхо мій кіт мені обходиться в місяць в 100 грн
Ольга Показати IP 9 Жовтня 2012 18:34
можно ли купить «Fitmin» через интернет ?
Fitmin до Ольга Показати IP 11 Жовтня 2012 15:30
Є така можливсть залиште свій телефон нам на скриньку [email protected]
Fitmin Показати IP 12 Жовтня 2012 22:11
Для всіх хто хоче придбати корм в інтернеті за гуртовими цінами: [email protected] сторінка в контакті: http://vk.com/public43681050 До кінця ЖОВТНЯ гуртові ціни!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus