USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Допоможіть врятувати маленьку волинянку

5 Березня 2013 18:02
У маленької 4-річної волинянки виявили діагноз - гострий лімфобластний лейкоз. Вартість операції становить 100 тисяч євро. Батьки просять усіх небайдужих допомогти врятувати дитину.

«Прохання допомогти коштами на лікування дітей, які часто зустрічаються на сторінках газет чи в Інтернет-видань, сприймаю як знак біди і сигнал про те, що потрібно негайно долучитися до порятунку життя, над яким нависла небезпека», - висловилась депутат облради Валентина Блінова.

«Найбільш вражає те, що для одужання маленьких українців не вистачає грошей у той час, коли статки найбагатших політиків й олігархів щороку зростають, і вони з мільйонерів стрімко перетворюються в мільярдерів, купують наддорогі будинки, яхти, літаки. Відтак допомога тим, кого на світанку життя підстерегла підступна недуга, залежить лише від небайдужих людей, статки яких зовсім скромні», - додала вона.

Більше року тому з проханням допомогти маленькому Сергійкові зібрати кошти на операцію звернулася мешканка Старої Гути Старовижівського району Наталія Романчук. На це потрібно було більше 320 тисяч гривень. Про це розповіли майже всі обласні газети та інтернет-видання. Дехто сумнівався: навряд чи можна зібрати таку велику суму коштів. На щастя, вони помилилися, бо на цю інформацію відгукнулися десятки, сотні людей, які переказали свої скромні внески для того, щоб повернути Сергійкові світ звуків. І тепер хлопчик вчиться одночасно і говорити, і читати.

Сьогодні ж на допомогу громади чекає маленька землячка Сергійка - Аня Шишук. Коли їй було лише чотири роки, лікарі встановили страшний діагноз: гострий лімфобластний лейкоз. Після 8-місячного курсу хіміотерапії з’явилася надія, що недуга відступить. Аня почала забувати про лікарняні палати, готувалася до школи. Але діагноз лікарів столичного «Охматдиту» підтвердив підозри батьків про рецидив хвороби. Життя дівчинки може врятувати лише трасплантація кісткового мозку. Така операція проводиться тільки за кордоном і вартість її — близько 100 тисяч євро. Рідні Ані покладаються лише на Бога і на допомогу небайдужих людей.

Кошти на лікування дівчинки можна переказати за такими реквізитами:
Банк одержувача: КБ «Приватбанк»
МФО 305299
КОД ЗКПО 14360570
Рахунок: 29244825509100
Призначення платежу: для зарахування на картковий рахунок 5577212918881858
Контактні телефони:
0982574435, 0958667589 - Шишук Леся Миколаївна (мама);
0973513808 — Шишук Віра Федорівна (бабуся).


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus